Vintersliter’n 2021 – UTSATT til lørdag 20. Mars 2021!

Med bakgrunn i smittesituasjon har arrangørklubben Solør MCK kommet frem til at vi dessverre må ta den tunge avgjørelsen å UTSETTE det planlagte løpet Vintersliter’n 2021 – som var planlagt lørdag 20. Februar  2021. Det UTSETTES til lørdag 20. Mars 2021.

Hovedgrunnen er selvsagt smittesituasjonen, men dette resulterer i at vi ikke får tillatelse til å arrangere Norgescup eller andre løp som inngår i serie. Dessuten vil mange deltakere være stengt ute fra arrangementet pga. stengte kommuner.

Til dere alle sammen; DET SKAL BLI LØP! 

I mellomtiden, dersom denne sprengkulda ikke fortsetter, vil vi preparere løyper på Haslemoen og arrangere et par treningslørdager, så følg med på nettsiden og Facebook. Her blir det kjøring!

Så til alle dere som allerede har meldt dere på via www.isonen.com – 36 stk pr. i dag den 8. Februar 2021, hvor også noen har betalt startavgiften, anmoder arrangøren dere om å legge inn påmelding på nytt på Solør MCK sitt eget påmeldingssystem på www.solormcklubb.no. Det vil bli åpnet for påmelding i løpet av et par dager.

Dette er det samme systemet klubben brukte under høstløpet på Haslemoen i 2020. Veldig enkelt og greit, og der får vi med ALL informasjon – også startnummer, sykkelmerke og transpondernummer.

NB! For de som allerede har betalt overføres dette til arrangementet den 20. Mars. Dersom det er noen som ikke kan delta da, og ønsker startavgiften refundert er det bare å sende en e-post til post@solormcklubb.no, så kommer pengene i retur.