VIKTIG MELDING! Påmelding NM – NC – Open roadracing Vålerbanen 13.- 15. mai!

39 påmeldte deltakere på SAS nå på morgenen (28/4) da påmeldingsfristen er utløpt!
I tillegg er det mottatt 1 påmelding pr. e-post på en deltaker som akkurat har vært på lisenskurs (Borg MCK sist helg) og som ennå ikke har mottatt sin lisens, og dermed ikke får meldt seg på i SAS.

Jo, jeg vet vel muligens at det er en god del flere, men disse har ikke klubbens administrator mulighet til å se i SAS!

Klubben vil i dag ta kontakte baneeier for å diskutere muligheten til å avlyse uten å måtte betale baneleien, noe vi tror kan bli vanskelig.

Nå MÅ vi snart statuere et eksempel nok en gang.
Solør MCK avlyste et åpent breddearrangement i enduro høsten 2015 pga. for lavt deltakerantall. Dette var meget upopulært både hos deltakere og NMFs grenledelse, MEN klubben kan ikke gjentatte ganger, år etter år måtte ha så mye is i magen å ta sjansene på et underskudd på flere hundre tusen kroner.

Mulig dette høres ut som sutring, men av respekt for klubbens medlemmer, og ikke minst de frivillige funksjonærene, verken kan eller har klubben lov til å gjennomføre et arrangement vi ser kommer til å med et heidundrandes underskudd. Da dør Solør MCK i løpet av meget kort tid!

Må ærlig talt innrømme at fortvilelsen banker på bitte lite grann nå!

Det nedlegges så MYE planleggingsarbeid med alt papirarbeid (søknader, tilleggsregler, program osv.), oppsett og innhenting av funksjonærer (om lag 100 personer), bestilling og koordinering med baneeier, sponsorarbeid, premiebestilling, produksjon av plakater og program … ja man kan egentlig fortsette med ei lang liste.
Dette medfører en store forpliktelser ovenfor masse mennesker, sponsorer, baneeiere og de utøverne som KLARER å melde seg på i rett tid!