VIKTIG MELDING – medlemmer Solør MCK!

Hittil denne sesongen har klubbens roadracingførere på 6 racinghelger tatt ca premieplasser, deriblant omlag 120 pallplasser – 40 FØRSTEPLASSER!
Så langt er det allerede 3 Norgescupvinnere til Solør MCK, og Helge Spjeldnes leder NM-klassen Superstock 600. Dette er rett og slett imponerende, og i håper at finalehelgen skal toppes med stor deltakelse fra SMCK sine førere, og et stort oppbud med funksjonærer.

Denne helgen vil det bli masse show og aktiviteter på Vålerbanen. Stort MC-treff med camping på gokartbanen, Rock band i teltet både fredag og lørdagskveld, stunt og wheelieshow begge dager, utstillinger og oppvisninger. Våler Sidecar Open er tilbake og her blir det heftig sidevogskjøring!
Altså en STOR motorsportweekend!

Påmelding kan gjøres på klubbens nettside på denne linken; https://www.solormcklubb.no/vis_pamelding.asp?hvilkenID=124

Håper nå at alle dere som kjører treninger, og som lurer på om dere skal kjøre løp, melder seg på i klasse C. Dette er lavterskelarrangement for dere som aldri har kjørt løp.

Spørsmål om løpet kan rettes til sekretær Roy på 990 42 580 eller på e-post roy@solormsklubb.no

FUNKSJONÆRER!
Her er det som vanlig et stort behov for masse mennesker for at dette skal være mulig å gjennomføre.

Hovedstyret i SMCK oppfordrer herved alle medlemmene, både aktive utøvere og ellers andre, til å bidra da dette er av meget avgjørende betydning for fremtidens aktiviteter i klubben.

Kan du en dag er det meget bra, og kan du to eller flere dager er det enda bedre. Uansett, alle bidrag er bedre enn at vi må leie inn folk.

Velkommen til innsats for SMCK i klubbens 33. år og fremtiden. Nå ligger den i deres hender.

Vennligst kontakt funksjonærsjefen SNAREST!
– Funksjonærsjef Per Gunnar Ekren, e-post: p.g.ekren@gmail.com – tlf: 970 36 270.

Marianne Åslund Brandett (sign)
Formann

Per Gunnar Ekren (sign)
Funksjonærsjef