Informasjon om medlemskontingent 2022!

Godt Nytt År!

Når det gjelder MEDLEMSKONTINGENTEN har vi fått dette ut til medlemmene for 2022.
INGEN endringer i kontingentprisen heller i 2022.
Se linken her; INFO om medlemskontingent 2022

Litt kort informasjon om medlemskontingenten da det har dukket opp noen spørsmål.

  • Dere har mottatt en e-post med informasjon, samt en e-post med faktura (fakturaen er utstedt av Buypass Payment AS, som er Norges idrettsforbunds betalingsleverandør). Fakturaen kan også ha kommet til nettbanken deres.
  • I tillegg ligger denne fakturaen også på deres profil i Min Idrett (under fanen Medlemskap), akkurat som lisensen (under fanen Lisens) for 2022.

Det dere skal gjøre er en av to; betal enten mottatt faktura på e-posten, ELLER den som ligger i handlekurven i Min Idrett. VIKTIG å huske at dere bruker KID-nummer og kontonummeret som står på fakturaen. Dersom det skulle være noen som i vanvare har betalt to ganger får vi informasjon om dette på betalingsinformasjonen, og det vil da BLI REFUNDERT.

Bra at dere spør, for dere kan ikke gjøre noen veldig galt. Bare ta kontakt å spør på e-post roy@solormcklubb.no eller telefon 990 42 580

Da er vi endelig også i gang med JUBILEUMSÅRET 2022, og dette blir et spennende år! Tenk at klubben vår allerede er 40 år. Vi skal feire dette året med masse aktivitet; treninger i roadracing og enduro, kursaktivitet og ikke minst mange store arrangementer med både NM i enduro og roadracing. Sesongens store høydepunkt blir stort jubileumsarrangement på Vålerbanen Hotell lørdag 10. desember. Ytterligere informasjon om aktivitetsplaner for sesongen kommer i nær fremtid da alle detaljer er plass.

Mvh Solør MCK v/ driftsansvarlig