INFO om medlemskontingent Solør MCK 2023

Hei alle sammen og GODT NYTT ÅR!

Veldig hyggelig å registrere at vi ikke før har kommet oss over i et nytt år (2023) før de mest ivrige vil betale sin medlemskontingent. Noen prøver uten å lykkes noe særlig.

Vennligst ha litt is i magen og gi oss i styret / administrasjonen litt tid til å summe oss. Kravet om medlemskontingenten for 2023 vil bli sendt ut til alle forhåpentligvis i slutten av inneværende uke.

De nye rutinene for betaling av medlemskontingent, som ble innført i 2022, er et godt og ryddig system. Det som skjer er følgende;

  1. Styret / Administrasjonen gjør i disse dager de nødvendige endringene i NIF sitt medlemssystem – Klubbadmin.
  2. Da dette er lagret og klart vil det bli sendt ut, via Klubbadmin, og dere vil motta en informasjon om at dere finner en faktura på deres egen profil i MinIdrett. Det absolutt enkleste er da og betale denne der og laste ned medlemskortet og eksempelvis ha det på telefonen sammen med lisensen da dere kommer på treninger og løp.
  3. VENNLIGST IKKE begynn å betal direkte til klubben da dette ikke skal forekomme etter pålegg fra NIF – ref. Idrettens systemer.
  4. BRUK mottatt informasjon, LES bruksanvisningen så løser dere dette på en god måte. Se vedlegget nedenfor. Der er det beskrevet.
  5. Skulle det oppstå problemer vennligst kontakt klubben via driftsansvarlig på telefon 990 42 580 eller      e-post post@solormcklubb.no