Vellykket Team Norway samling!

Nærmere 50 utøvere, trenere og ledere deltok på samlingen som inneholdt blant annet foredrag fra kjelkehockeylandslaget og Antidoping Norge. Kjelkehockeylandslaget hadde blitt invitert til samlingen for å snakke om hvordan man kan snu motstand til noe positivt, og hva kan læres av feil som gjøres.
-Vi valgte å spørre kjelkehockeylandslaget om de kunne holde et foredrag for våre talenter siden vi har samarbeidet med de tidligere, sier Tormod Bjørkli i Motorsportforbundet. – Vi var aldri i tvil da vi fikk forespørselen fra NMF, forteller Tommy Rovelstad so m sammen med Loyd Remi Johansen og Thomas Jacobsen holdt et meget inspirerende og spennende foredrag basert på sine erfaringer både som handikappet og som toppidrettsutøvere. – Vi håper at vårt foredrag kan gjøre motorsporttalentene mer beviste på at motgang som skade og manglende resultater ikke behøver å bety verdens undergang, fortsetter Rovelstad. Og responsen fra utøverne etter foredraget var utelukkende positiv. -Utøverne og oss ledere og trenere er veldig fornøyd med gjennomføring og innholdet. Dette var midt i blinken for oss, forteller Bjørkli. At dette var første gangen som foredragsholdere for Tommy, Loyd og Thomas var ikke lett å se og vi vil ikke nøle med å spørre de igjen neste gang vi trenger foredragsholdere, avslutter Bjørkli.

Team Norway Trial imponerte
Som en avslutning på samlingen konkurrerte de forskjellige teamene mot hverandre i en tøff samarbeidsløype. Team Norway Roadracing hadde vunnet konkurransen de siste to årene og stilte opp som tittelforsvarere. I år klarte de ikke å klatre til det øverste trinnet på podiet. De måtte nøye seg med en andreplass denne gangen. Årets vinnere ble Team Norway Trial. Etter en meget god gjennomføring av løypa klarte Team Norway Trial å klatre øverst på pallen. ”Dette var utrolig deilig. Nesten bedre enn VM-gullet vi tok tidligere i år”, sa vinnerne etter at seieren var klar.
Et team som imponerte ekstra i år var Team Norway Snowcross. Med kun to stykker på laget klarte de en meget sterk fjerdeplass i den tøffe løypa, og det med to av de yngste utøverne i konkurransen, avslutter en tydelig imponert Bjørkli.

Årets Team Norway utøver er kåret
På den årlige samlingen til Team Norway ble årets Team Norway utøver kåret. Det var mange gode kandidater til prisen, men valget falt til slutt på Dan Roger Kjellmann fra Team Norway Snowcross.
Sportssjef i Norges Motorsportforbund, Anders Minken, sa blant annet i sin begrunnelse at ”utøveren har vist at hans utradisjonelle valg og nye måte å jobbe på bærer frukter. På tross av flere skadeavbrekk og stang ut mister han ikke troen. Han tar til seg det som læres bort og er et godt eksempel på at fokus på de rette arbeidsoppgavene og langsiktig tenking tar deg hele veien stødig mot dine mål. ”


Henter fra www.nmfsport.no (2.11.2010)