TUSEN TAKK TIL ALLE DERE FANTASTISKE MEDLEMMER I SOLØR MCK!

Man blir både satt ut og fattig på ord når man mottar en slik utmerkelse som jeg fikk på Solør MCK sin Jubileumsbankett – 40 år.

Under feiringen med så mange flotte herlige mennesker på Vålerbanen Hotell lørdag kveld den 10. Desember 2022 mottok jeg en utmerkelse som overgår æresmedlemskapet jeg fikk i 2003.

Ja, hva skal man egentlig si. Jeg bøyer meg ærbødigst og ydmykt og takker min kjære klubb for prisen. Å få legendestatus er vel kanskje en smule i overkant, men svært hyggelig. Ble litt stum, og fikk ikke takket slik jeg ønsket, men tar det her.

Det har muligens blitt oppfattet at jeg skal trekke meg tilbake og gi meg, men dette ryktet er en smule overdrevet.

Planen er å redusere litt på aktiviteten, eller som man sier; trappe ned, men de som kjenner meg godt vet at jeg ikke kommer til å klare å gi meg. Jeg ønsker heller ikke å slutte. Solør MCK er klubben i mitt hjerte og jeg vil fortsette å bidra med min kunnskap og erfaring sammen med hele racingfamilien i klubben vår. I tillegg MÅ jeg ha noe fornuftig å bruke tiden min på.

Jeg skal fortsatt kjøre motorsykkel både her opp i nord og ikke minst i Spania og Europa, samt gjøre mitt beste for å holde meg fast på sidevogna så lenge Calle ønsker å ha meg med. Er jo bare 25 år i hodet fremdeles.

Igjen, TUSEN TAKK for det utrolige opplevelsen på banketten lørdag kveld. Ser frem til 2023 og mange flotte opplevelser på landeveien og på diverse racerbaner både i roadracing, motocross og enduro. Gleder meg.

Med vennlig hilsen Roy M. Øwre

Bildene nedenfor;

Diplom / sertifikat

Sammen med alle de andre som mottok utmerkelser.

Bak fv. Marius, Tore, Mads, Benjamin, Norvald, Mikkel. Morten, Helge og Vidar

Foran fv. Espen og Roy