TUSEN TAKK for innsatsen under NM enduro på Haslemoen Enduropark 22. – 24. Oktober!

Tormod Holtmoen mottar diplomet som Stolt Frivillig av styremedlem / assisterende stevneleder Erik Myrberget. Foto: Joakim Mangen

Hei alle endurovenner, funksjonærer, sponsor, deltakere og alle dere andre.

Som arrangementsansvarlig vil jeg rette en STOR takk til dere alle sammen for den svært gode jobben alle funksjonærene nedla disse tre dagene og ikke minst det arbeidet som var utført i ukene før løpshelga. Her har ikke bare den faste gjengen vært med å jobbet, men også flere utøvere har bidratt med rydding og merking av løyper/etapper.

Arrangementsstaben gjorde en utmerket jobb hele helga med et stort smil på leppene. Stevneledelsen, sekretariatet, teknisk kontroll, vaktmannskaper, løypemarshaller, sanitetsmannskap. Ingen nevnt, ingen glemt. Godt humør preget hele arrangementet fra start til slutt fra alle som var til stede. Vi fikk noen utfordringer pga. det kalde været de siste dagen før løpshelgen, men dette ble løst på en best mulig måte av stevneledelsen og juryen som jobbet svært godt sammen og fikk landet noen små justeringer til beste for deltakernes sikkerhet ute i skogen. Alle er vi enige om at dette løpet kom noe i seneste laget på sesongen, men når vi har så mange flotte utøvere som kjører ute internasjonalt er det ikke alltid vi får kjørt den datoen vi helst skulle ønsket. Uansett ble det mye positivt og bra denne helgen, men det er selvsagt alltid ting vi kan bli bedre på, og dette ble kommunisert fra juryen på en konstruktiv måte. Ingen store eller alvorlige skader til tross for noen velt på det harde underlaget og sleipe føret.

Eneste skjæret i sjøen som vi i arrangørklubben føler er at det var svært dårlig deltakelse. KUN 52 påmeldte deltakere hvor 43 stilte til start – 17 i klasse Senior, 13 i klasse Junior, 7 i klasse Veteran og 6 i klasse Damer. Heldigvis var det nok deltakere til at alle klassene hadde NM-status. Vinnere og Norske Mestere ble Even Heibye fra Jevnaker MK i klasse Senior, Marcus Christensen fra NMK Gardermoen i klasse Junior, Pål Anders Ullevålseter fra NMK Kongsberg i klasse Veteran og Viona Thomassen fr Dalane MK i klasse Damer. STORE GRATULASJONER til Norgesmestrene!

Etter den offisielle premieutdelingen ble klubbens store ildsjel og stevneleder Tormod Holtmoen tildelt prisen Stolt Frivillig som blir tildelt fra NMF etter opplysninger fra arrangøren. Masse gratulasjoner også til Tormod.

Vi skal heller ikke glemme å takke positive og blide utøvere for masse lovord for løypene og gjennomføringen. Klubbens fantastiske hovedsponsor SCOTT / RUCO Scandinavia har vært en fantastisk samarbeidspartner både under NM-helga og på 8-timersløpet i september hvor de har bidratt til at klubben har fått to flotte slodder til løypepreparering, samt stilte med masse flotte gavepremier, merkebånd i kilometervis og fantastisk flott bilder av Joakim Mangen. TUSEN TAKK til SCOTT / RUCO Scandinavia. Dere har virkelig bidratt til å gjøre jobben vår i Solør MCK litt lettere.

Igjen, TUSEN TAKK alle sammen.

Arrangementsansvarlig og assisterende stevneleder.