Truls Svendsen på helgeraid i Karlskoga!

Denne helga ble Bikeweek avsluttet med SM-runder og Scandinavian Open i roadracing på Karlskoga Motorstadion.

Flere norske utøvere deltok som en oppfølging av forrige helgs Norske Mesterskap og Norgescup.

KLASSE SUPERSTOCK 600
En av dem var Solør MCKs mest uheldige fører fra forrige helg Truls Svendsen. Under NM-løpene forrige helg brukte han rett og slett opp en Yamaha R6 etter en kjempekrasj i den berømte Ejes kurvan. Heldigvis gikk det greit med unggutten som klarte seg uten skader.

Et tålmodig og møysommelig arbeid av pappa Even og mamma Wenche fikk sykkelen på hjul igjen, og på torsdag kjørte Truls to løp i forbindelse med 6 timers løpet. Ett løp før og ett løp etter enduranceløpet.
I løp 1 ble det en 6. plass, og i løp 2 ble det en 3. plass. Beste nordmann i begge løp. Truls sitt søskenbarn og konkurrent Stinius Viking Ødegård brøt løp 1 og tok en 4. plass i løp 2.
Svenske Pontus Duerlund vante begge løpene.
6-timersløpet ble vunnet av et svensk team; Claessons Motor fra Bromölla. Det norske teamet fra Spinnin-Wheel ble nummer 4.

Nedenfor finner dere resultatene fra klasse SUPERSTOCK 600. De tre beste pluss alle de norske deltakerne.

SCANDINAVIAN OPEN (SO) / SVENSK MESTERSKAP (SM)

DNS – #6 – Lasse Pedersen – ACM, N – Yamaha

Totalt sett ble det en begivenhetsrik uke for Truls og Stinius, og ikke minst ga dette masse god erfaring og trening. Den absolutt beste treningen foran de neste store oppgavene er nettopp konkurransekjøring.
Stinius skal til Silverstone i England å kjøre European Junior Cup allerede kommende helg.