Treningshelg og lisenskurs roadracing – Vålerbanen 10. – 12. Mai!

FOTO: Her ser vi “sjæfen” og sponsor til Solør MCK – Tom Roger Syversen. Det er hans firma som lakkere alle vår klubbsykler. Fotograf Renè SKARET

Solør MCK vil rette en STOR takk til alle som deltok og gjorde denne helgen til en kjempeopplevelse nok en gang. Til tross for en våt start på fredag og lørdag ble det veldig mange timer på tørr bane alle dagene, og på søndag ble det faktisk sol og bra til tross for ganske mye vind. For veldig mange var dette sesongstarten og mange var “rustne”, men det gikk veldig bra, og den alvorligste hendelsen endte med en noe forslått kropp og et brukket kragebein.

Fantastiske elever på lisenskurset smilte hele helga. I tillegg til engasjement og entusiasme på kurset stilte også en stor del opp og assisterte med å rive telt og rydde område på bane 3 da vi var ferdig med kjøringen lørdag kveld. Dette ble gjort så raskt at kursets hovedinstruktør nesten ikke fikk snudd seg før alt var  revet og kjørt på lager! TUSEN TAKK. Dere var helt fantastiske! Kjøreinstruktørene på lisenskurset (Knut, Bobbo, Henrik, Joakim, Rune, Audun og Helge) gjorde som vanlig en fremragende jobb på lørdag og de fulgte opp og ga råd også på søndag til alle de som også valgte å stille på søndagens trening i flott vær. Per Ivar styrte aktiviteten på banen sterkt og klart!

Funksjonærene på racingsløyfa alle tre dager, gjorde som vanlig en glimrende jobb godt styrt  av Inger Kristine og Ole Andreas.

På søndag ble det kjørt trening sidevogn på bane 3, og der var Per Ivar igjen på plass og holdt som vanlig god kontroll.

Aktivitetene på gokartbanen ble organisert og styrt på best mulig måte av våre venner fra Oslo MK. Der var det masse barn som hadde det kjempegøy! Smil fra ende til annen.

Vi skal heller ikke glemme jentene som ordnet maten til kurselever og funksjonærer gjennom helga. Dere er bare helt supre! God mat som vanlig hele veien.

Stor takk til våre faste medarbeidere fra Sport Rescue Team som sørger for å ta hånd om de som spretter av litt her og der. Med dere på plass vet vi at vi har med de beste.

Sist, men ikke minst; Vålerbanen Racing Circuit / NAF Trafikksenter AS. Uten dere hadde det ikke vært verken lisenskurs eller treningshelg! Hele staben setter alt inn på at ALT skal være perfekt, og dere lykkes alltid. Spesielt stor takk til Rune som hadde vakt denne helga og som vanlig fikser han alt raskt og smidig. Tror vi sparte de som skal plukke søppel etter oss for mye arbeid. RR-folket er faktisk veldig flinke til å rydde opp seg før de reiser hjem. Takk også for det.

Stor takk også til Renè Skaret for herlige bilder. Han har tillatt oss å bruke bildet ovenfor. Han har masse bilder fra lørdagen på Vålerbanen. Dersom det er noen som ønsker bilder er det bare å ta kontakt med Renè.

Mye ros og takk dette her, men hvert eneste ord er ikke det minste overdrevet. Dere fortjener all denne rosen.

Velkommen tilbake på treninger og aktiviteter på Vålerbanen Racing Circuit. Informasjon om aktiviteter finner dere på AKTIVITETSKALENDEREN på denne linken; https://www.solormcklubb.no/events/

Arrangementsgruppa Solør MCK