Tidsskjema treningshelg Vålerbanen – 5. – 6. august!

På grunn av innskjerping fra Fylkesmannens kontor når det gjelder kjøring i kirketid må vi endre tidsskjema noe på søndag.

Klubbens formann Benjamin har fått forhandlet frem 2 timer kjøring på morgenen søndag KUN for lisenskurset, og det var jo bra.

Da kjører vi på lisenskurset kl 10:00 – 12:00, tar pause frem til kl 13:00 og fortsetter ut dagen. Kjører på racingsløyfa kl 18:15 – 19:00.

8 gode pass for alle sammen skulle vel allikevel bli bra.

Har justert den litt, strøket ett av trackdaygruppene da det bare er tre påmeldte foreløpig. Allikevel har vi fått til bra med kjøretid for alle. Det var dette vi kunne få til.

Vi må også beklageligvis informere om at det ikke kommer noen fra verken Sundby Racing eller Racing4Fun med dekkservice da begge var opptatt på andre hold.

Team AGS (Atle G. Syversen) har med dekkomleggingsmaskin og er behjelpelig med omlegging av dekk, MEN dekk må dere ha med selv!

I tillegg kommer Martin Hovin som tekniker på sykkeloppsett/demperservice. Han kastet om på planer og kommer!

NMF v/ grenleder Anita T. Sæther stiller opp med forbundets 2 stk KTM 390, så her er det muligheter for å få teste en spennende ny sykkel. Chris Sæther stiller også med masse kunnskap både på kjøring og den tekniske siden.

Velkommen til en fartsfylt helg på Vålerbanen.

Tidsskjema TRENINGHSHELG AUGUST 2017 – KORRIGERT