Thomas Sigvartsen NORSK MESTER i Superstock 600!

Denne helgen kom avgjørelsen i klasse Superstock 600.
Thomas Sigvartsen kjørte nok en gang to imponerende løp og vant ganske overbevisende.

I løp 1 lørdag over 15 runder fikk Thomas skikkelig kamp fra svenske Lukas Bäckström som tok ledelsen og ledet løpet helt til han krasjet 5 runder før mål.
Dermed vant unggutten fra Skjetten og Solør MCK med snaut 20 sekunders margin til 2. mann i sammendraget Erik Lindstrøm fra Borg MCK. Regjerende mester Alf G. Joranger fulgte på tredjeplass. Stinius V. Ødegård, også fra Solør MCK ble nummer 4.

I løp 2, som skulle gå over 25 runder, en uvant distanse for førerne, tok Thomas umiddelbart ledelsen og bare kjørte fra konkurrentene.
Erik Lindstrøm kjørte ut på runde 9, og dermed ville Thomas være mester dersom han kom seg til mål som vinner.
Slik skulle det bli. Thomas vinner med drøyt 25 sekunder foran Joranger med Remi Aukland fra Vennesla MK på 3. plass. Stinius fulgte på 6. plass.

Dermed ble Thomas Sigvartsen NORSGESMESTER for første gang, allerede før finaleløpene på Vålerbanen om fire uker.

Klubben GRATULERER Thomas og hans team med mesterskapet og en flott sesong så langt. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Det bør vel også nevnes at det også ble en sammenlagtvinner til denne helgen. I klasse Rookie 600 vant tok Theng Wanwatthana fra Borg MCK etter overbevisende kjøring hele helgen.
Solør MCK gratulerer og vi gleder oss til å se ham i Superstock 600.