Thomas Sigvartsen kjører Moto2 EM 2015!

I en pressemelding fra Sigvartsen-Racing meldes det at roadracingføreren Thomas Sigvartsen (22) nylig har signerte en avtale som bringer han et skritt nærmere motorsykkelsportens gjeveste selskap.

22-åringen fra Skedsmo i Akershus flytter satsingen ut av Norge og videre til de sørligere delene av Europa, hvor interessen for motorsport er enorm.

I 2015 skal han kjøre i Moto2-klassen i roadracing-EM for spanske Team H43 – Nobby Talasur Blumaq, som eies og driftes av den tidligere VM-føreren Manuel Hernandez.

– Det er en fantastisk mulighet for meg. Dette har jeg drømt om lenge, sier Sigvartsen.

EN ANNEN VERDEN
Hjemme i Norge står Solør MCK-føreren som eier av banerekorden både på hjemmebanen i Våler og på nasjonalanlegget Rudskogen for klassen Superstock 600. I samme klasse har han også blitt norgesmester (2013) og nordisk mester (2011 og 2012). Nå venter imidlertid en helt annen hverdag for 22-åringen.

Moto2-klassen i europamesterskapet er nemlig den største rekrutteringsserien til VM-klassene i MotoGP-sirkuset og nivået er naturlig nok skyhøyt.

I gjennom sesongen skal det kjøres 11 løp – ti i Spania og et i Portugal.

– Mange av førerne jeg kommer til å konkurrere mot banker på døra til VM, så det kommer til å bli tøff konkurranse, men det er det jeg vil ha. For å utvikle meg videre er dette stedet å være. Det finnes ikke noen bedre utviklingsarena, sier Sigvartsen.

Solør MCK er virkelig stolte av å ha en slik flott idrettsutøver som medlem, og vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker Thomas lykke til i tiden som kommer.