Terminliste asfaltaktiviteter Solør MCK 2014!

Noen små detaljer gjenstår, men dette må først avklares med de forskjellige grenene (roadracing og supermotard).

Alt som foreløpig ikke er 100 % klart er merket med RØDT (IKKE avklart).
Det er også noen datoer i forbindelse med arrangementer som ikke er på plass da det foreløpig er en del stevnekollisjoner innen Norden på roadracing. Dette håper vi å ha avklart i løpet av kort tid.
NMFs Motorsportkonferanse og SVEMOs møte på Karlskoga gjennomføres helgen 16. – 17. november, og vi håper at de fleste detaljene er på plass i neste uker. I tillegg skal også noen datoer også koordineres med internasjonale arrangementer.

Vi ønsker å forsøke med flere hele mandagstreninger på Vålerbanen (kl 09.00 – 21.00) da vi har mottatt signaler om at dette er ønskelig.
Dette året legger vi opp til 3 stk heldagstrening (19. mai, 9. juni og 4. august). To av disse er tett opp mot løpshelger på Vålerbanen.

Når det gjelder vanlige mandagstreninger (19.00 – 21.00) på racingsløyfa (bane 1 – 2) har vi lagt opp til 4 stk (12. mai, 26. mai, 11. august og 25. august). Vi håper også å få med mandag 23. juni slik at det blir 5 vanlige mandagstreninger.
På et par av disse mandagene har vi foreslått å kjøre klubbløp, enten vanlige sprintrace (2 stk à 8 runder pr. klasse pr. kveld) eller 2 timers enduranceløp etter malen vi kjørte for noen sesonger siden.
På disse dagene kan vi kjøre et sprintrace for juniorer/C-klasse før og et løp etter 2-timersløpet.
Dette er også merket med RØD skrift.

Nytt av året er at vi forsøker å arrangere trening på bane 3 da denne banen faktisk er både spennende og utfordrende teknisk. Planen er å kjøre 3 stk (2. juni, 18. august og 1. september). I tillegg står foreløpig mandag 23. juni også på bane 3 da vi ikke har fått bekreftet om racingsløyfa er ledig.
Hovedgrunnen til at vi ønsker å prøve dette er at de to siste sesongene har resultert i svært stort underskudd på de vanlige mandagstreningene, og vi ønsker å prøve noe nytt da bane 3 både er spennende og artig å kjøre på, samt at den er langt billigere å leie.

Totalt er det på Vålerbanen 15 aktiviteter inkludert fredagstreningene forut for Classic TT (åpen trening kl 12.00 – 17.00, og klassevis kl 17.00 – 19.00).

Klubben håper at dette er et godt og spennende tilbud til klubbens utøvere, og at vi kan få opp antallet deltakere i 2014. Vi vil så gjerne gi dere et skikkelig tilbud.

Spørsmål kan stilles til sekretæren på mobil 990 42 580 eller e-post roy@solormcklubb.no

Under linken nedenfor finner dere komplett oversikt; https://www.solormcklubb.no/vis.asp?hvilkenID=154&tabselect=arrinfo