Terje Granheim – 3. Æresmedlem i Solør MCK!

Ved lørdagens klubbarrangement på Heia Hotell i Våler i Solør, hvor det først ble avholdt årsmøte, så Premiegalla etter 2017 sesongen med utdeling av medaljer og masse heder og ære ble det også utnevnt et nytt Æresmedlem i Solør MCK. Teksten finner dere nedenfor ….

Terje GRANHEIM

  • Kom ramlende inn i Solør MCK for mange år siden. Ingen husker riktig når, men det er faktisk ikke viktig.
  • Klubben oppdaget ganske tidlig at dette var en systematisk og interessert kar, og det var vel ikke så rart. Han kom fra de grønnkledde på Haslemoen mens det ennå var militær aktivitet der nede. Han kunne logistikk og var god til å organisere.
  • Han har faktisk sittet sammenhengende som klubbformann i 7 år, fra 9/2-2008 til 14/2-2015.
  • Utnevnt til Æresmedlem i Solør MCK 17. Februar i 2018.

Idrettslig bakgrunn:

  •  I sine unge dager var Terje friidrettsutøver med løping som sin sterke side. Etter det ble det vel mest militæridrett.
  • Har hatt og innehar lisenser som juryleder og stevneleder innen roadracing, både nasjonalt og internasjonalt. Han har sågar svensk stevnelederlisens (tävlingsledare).
  • Har også i to perioder sittet som leder i Norges Motorsporforbund Region Innlandet.
  • Lidenskapelig motorsykkelsjåfør, men ikke på bane. Kun landevei for Terje..

 Terje Granheim har nedlagt et meget stort arbeid for Solør Motorcykkelklubb og norsk motorsykkelsport gjennom de 10 årene vi har kjent ham i klubben.

Han har alltid stilt opp for klubben med sitt særdeles gode humør og store pågangsmot, sent og tidlig. Han kjenner heller ikke ordet nei.

Det hører med til historien at Terje kom inn i SMCK akkurat i den tiden støyen rundt Haslemoen og motocrossbanen startet. Dette har ikke vært noen trivelig historie, men Terje har sammen med noen andre standhaftige mennesker stått i stormen, både i møter med kommune og i rettssalen. Vi som kjenner Terje best, styremedlemmer og nære venner vet at dette var et slit, men Terje landet dette på for klubben best mulig måte, og nå i dag ser vi at Solør MCK har et godt samarbeid med den lokale klubben på Haslemoen.

Det skal Terje ha, han ga aldri opp da det stormet som verst!

Terje fikk sin opplæring av Nordens mest rutinerte stevneleder, Harald Stensrud, og i dag brukes denne unge pensjonisten til stevneleder og juryleder i Norge og tävlingsledare på NM/NC på svenske baner og classic løp i Sverige som nettopp SVEMO-lisensiert.

SMCK håper at vi har med Terje i mange år enda da hans ro og rutine er GULL verdt på våre arrangement, både i roadracing og i enduro. Utøvernes sikkerhet er det som står i høysetet hos Terje. I tillegg er han en god mentor for nye og unge fremadstormende stevneleder.

GRATULERER med dagen Terje!