Team Sigvartsen – Norgest raskeste Superstock 600 fører!

Foto: www.DMWmedia.no

PRESSEMELDING fra Sigvartsen Racing
Halvparten av årets Norgesmesterskap er unnagjort, og i toppen av sammenlagtlisten for klassen Superstock 600 troner Thomas Sigvartsen med en suveren ledelse.

20-åringen imponerte stort i sesongåpningen på Rudskogen i starten av juni og stakk av med seieren i begge løpene og satte samtidig en knusende banerekord. I helgen som var innkasserte Honda-føreren to nye seire og 50 nye poeng i NM-sammendraget på Arctic Circle Raceway.

Etter at fire av de totalt åtte NM-rundene er unnagjort står Sigvartsen dermed med 100 poeng – hele 24 poeng foran Yamaha-fører Erik Lindstrøm på andre plass.

– Det smake veldig godt med to nye seire i helgen. Teamet gjorde en god jobb hele uka, og vi har fått en pangstart på sesongen. Nå gjelder det bare å omstile seg før vi reise til Karlskoga om halvannen uke. Der kommer kampen om poengene til å bli knallhard, sier Thomas.

Under torsdagens kvalifiseringer i Mo i Rana klokket Thomas inn en bestetid på 1.30,3 – 0,4 sekunder bak banerekorden – og sikret seg pole position i sesongens tredje og fjerde løp. På fredag tok Alf Georg Joranger teten fra start, men etter at Yamaha-føreren etter hvert gikk i grusen kunne Thomas cruise inn seier med god margin ned til Erik Lindstrøm og Stinius Viking Ødegård.

– Alt gikk helt etter planen. Jeg var litt avventende i starten og så an hvordan løpet utviklet seg. Da Alf gikk i bakken gjaldt det bare å holde seg på beina for min del, sier Thomas.

I lørdagens løp var det en revansjesugen Joranger som tok teten fra start, men allerede i løpets andre runde tok Thomas over ledelsen og kjørte inn til nok en seier. Erik Lindstrøm og Henning Flathaug kapret andre- og tredjeplassen.

Sammenlagtlisten for Superstock 600 etter fire runder kan lese her.

Til slutt vil vi gratulere Carl Berthelsen og Daniel Kubberød med seire i Superbike klassen og rette en stor takk til våre samarbeidspartenere for støtten vi har fått så lange denne sesongen. Vi gleder oss til fortsettelsen!


Med vennlig hilsen
Jonas Bariås
Presseansvarlig

– – – – – – – – – – – – – – –

Klubben gratulerer Team Sigvartsen med 2 nye seirer på Arctic Circle Raceway i helga og sammenlagtledelse i NM. Full pott så langt og 100 poeng!