Tage Solberg raskere en noensinne på Karlskoga!

Tage Solberg raskere en noensinne på Karlskoga!

Tage Solberg er på plass på Karlskoga Motorstadion i Sverige for den tredje NM-runden i Roadracing og klassen Superbike. Etter første treningsdag på fredag er Solberg høyt oppe etter å ha blitt tredje raskeste i Superbike.

Etter en litt trøblete start på sesongen ser det endelig ut til å løsne for Tage Solberg fra Lørenskog. Treningsheatet i dag begynte smådramatisk. Tage fikk problemer med en bremseskive, som gjorde at sykkelen ble meget ustabil. Solberg dro inn i pitlane, teamet byttet bremseskive lynrask og Solberg dro ut igjen og satt sin beste tid noen sinne på Karlskoga og ble dermed tredje beste mann under treningen. Denne helgen byr på kvalifiseringer og Superpole på Lørdag, før det braker løs med to løp på søndag.

– Jeg er storfornøyd nå, helt i himmelen. Endelig løsner det og teamet og sykkel har aldri før vært bedre en det det er nå. At jeg klarte tredje beste tid i dag er bare helt rått, spesielt etter å ha vært inne i pit for å bytte bremseskive. Jeg trives utrolig godt på Karlskoga som har veldig lange tradisjoner for racing og jeg er her og kjører flere ganger i året. Arrangøren Solør MCK samarbeider godt med Karlskoga Motorforening og lager ett kjempestevne. Målet i helgen er å komme rundt banen på 1:05, som er veldig nærme banerekorden på 1:04.598.

Jeg gleder meg veldig til resten av helgen og resten av sesongen.
Fortløpende resultater blir lagt lagt ut på www.amigoo.se og www.mylaps.com


(Av Daniel Møller Warmedal – DMW Media.no)