Tage Solberg kjempefornøyd etter knallbra helg!

Foto 2: www.DMWmedia.no

Tage Solberg kjempefornøyd etter knallbra helg!

Årets tredje av totalt fem NM-runder i Superbike ble holdt denne helgen på Karlskoga Motorstadion i Sverige. For Tage Solberg har sesongen begynt litt trøblete, men denne helgen skulle det vise seg å snu. Allerede under trening viste Solberg seg å være veldig rask. Under kvalifiseringen på lørdag holdt Solberg et skyhøyt tempo og kvalet inn til andre beste tid og startet dermed fra første startrekke på sin Honda CBR. Solberg har aldri før kjørt så fort på Karlskoga og han hadde et mål om å kjøre på tider ned mot 1.05, noe han greide.

I det første av to løp fikk Solberg en god utgang fra starten, og lå fra begynnelsen av blant de raskeste. Han holdt et meget høyt tempo og holdt følge med teten. Han var lenge i duell med Carl Berthelsen der de kjempet om tredjeplassen, der Solberg trakk det lengste strået etter femten kjørte runder. Dermed fikk Solberg innfridd sitt andre mål for helgen som var å komme på pallen.

– Jeg kjørte et kontrollert og bra race, der jeg var med å kjempe blant de beste hele veien. All respekt til Ole Bjørn Plassen og Daniel Kubberød som holdt et enda høyere tempo og kom i mål foran meg. Uttalte Solberg etter målgang.
Løp nummer to klaffet ikke like bra for Tage. Dette var et løp som var hele 25 runder langt i stekende varme, og dekkene holdt ikke ut hele løpet. Dermed måtte Solberg holde et tryggere tempo for å komme i mål.

– Jeg har hatt en helt fantastisk helg på Karlskoga. Jeg har kjørt styggfort her i helgen og jeg nådde flere av mine personlige målsetninger. Nå begynner ting å gå min vei og jeg ser virkelig frem mot fortsettelsen på denne sesongen og neste løp på hjemmebanen min, Vålerbanen som er om fire uker. Jeg er storfornøyd og har medvind om dagen. Jeg lover å holde trykket oppe.

Tage Solberg skal bli på Karlskoga Motorstadion i en uke til for å være instruktør under Solør MCK sitt lisenskurs før det blir en liten pause før neste løp på Vålerbanen.

Kontaktinfo Tage Solberg:
Se www.solberg-racing.com for mer info om Tage Solberg og hans team.
Tlf.: +47 952 24 394
E-mail: tage@solberg-racing.com