Tage Solberg avsluttet karrieren på Anderstorp!

Tage Solberg hadde håpet at hans siste løp skulle gi han en ytterligere medalje i det nordiske mesterskapet. Det ble ikke det denne gangen, men det var bare på hengende håret. Det ble to femteplasser på Solberg under søndagens løp, noe han var godt fornøyd med. Dette førte til at endelig poengsum ble 88 poeng, det samme som finske Niko Mäkinen. Dette tilsvarer tredjeplass sammenlagt, men siden hadde en pallplassering mere en Solberg så gikk tredjeplassen til han og fjerdeplassen til Solberg.

Det ble uansett to meget spennende løp for Tage. Han var i tette fighter om pallplasseringer igjennom begge løpene, med mange gode dueller.
Solberg sier etter endt løp at han ikke henger med leppa selv om medaljen røyk. – Det er sånn det er noen ganger, det hele blir litt komisk og jeg unner Mäkinen den medaljen. Jeg kan uansett se tilbake på en bra helg med mye god kjøring og bra racing. Jeg har også en pokal for sølvmedalje i nordisk på hylla hjemme fra før, sa Solberg etter løpene.

Solberg velger nå etter fjorten år på farten rundt i Europa, å legge opp som aktiv utøver.
Alle de årene som en aktiv og profilert utøver har gjort Solberg til en av de mer kjente roadracingutøverne i Norge. Han legger blant annet flere sesonger i det tyske, nederlandske og europeiske mesterskapet bak seg. Solberg har gjort seg bemerket her på hjemmebane og han har alltid vært en av de i toppen, med to medaljer i NM og en i nordisk mesterskap. Han har deltatt med åtte forskjellige motorsykler i fire forskjellige klasser.

Solberg er nå på vei hjem fra Anderstorp og hadde følgende å si etter endte løp på søndag:
– Jeg har hatt fjorten fantastiske sesonger bak meg. Ikke alle årene har vært like lette, men alt i alt har jeg bare kjørt fortere og fortere, og jeg er glad for å kunne avslutte karrieren min skadefri. Roadracingen har latt meg ha det utrolig mye moro og jeg har møtt masse utrolig flotte mennesker opp igjennom mens jeg har kjørt løp i hele Europa. Men dette er en sport som koster mye tid og krefter, og jeg er nå klar for å prøve noe annet. Jeg kommer nok ikke til å pakke bort sykkelen for godt, og jeg utelukker ikke et comeback senere, men jeg gir meg med konkurransekjøring inntil videre. Jeg håper at jeg kan være involvert i norsk roadracing også i framtiden. Dette er sporten jeg elsker, så jeg gir ikke helt slipp på det.

– Jeg vil takke sponsorer, teamet, venner og spesielt familien som har stilt opp for meg i tykt og tynt i alle år.


Ønskes det mer informasjon om Tage og hans karriere, ta gjerne kontakt.
Kontaktinfo Tage Solberg:
Tlf.: +47 952 24 394
E-mail: tage@solberg-racing.com
Se www.solberg-racing.com for mer info om Tage Solberg og hans team.

Mvh / Best regards
Daniel Møller Warmedal
+47 995 16 913
daniel@dmwmedia.no
www.dmwmedia.no