Tage hedret for sitt engasjement!

Fjorårssesongen vil roadracingfører Tage Solberg helst glemme. Først falt han stygt på Anderstorp tidlig i sesongen, og tre uker senere falt han stygt på Falkenberg. Det resulterte i flere brudd i armen og et brudd i en nakkevirvel. Dette gjorde at Tage var ute nesten hele 2011-sesongen, og han mister også mye av oppkjøringen mot 2012-sesongen. Forhåpentligvis rekker han sesongstart.

– Nå føler jeg meg ferdig med skaden, og ønsker å fokusere fremover på den kommende sesongen. Men legen har sagt at jeg må vente med konkurranse lenge enda, og det må jeg respektere. Man tuller liksom ikke med en nakkeskade, sier Tage Solberg.

Forrige lørdag fikk han prisen for årets forbilde i Solør MC-klubb, og prisen varmet i det som har vært et tøft år for Solberg.
– Det er veldig hyggelig å bli satt pris på. Det er en stor ære for meg å bli årets forbilde i klubben og det er noe jeg er veldig stolt av. Skadeperioden har vært en veldig tøff periode for meg, og jeg må takke alle som har hjulpet meg igjennom perioden. Klubben, familien, venner, og ikke minst samboeren min Scarlet Bulterman, som alltid stiller opp.

FÅR SKRYT
Leder av Solør MC-klubb, Terje Granheim er stolt over å ha en så sterk profil som Tage Solberg i klubben.
– Tage er en fantastisk utøver som alltid stiller opp for klubben. Det er aldri nei i hans munn. Han engasjerer de unge utøverne i klubben. På dette grunnlaget fikk han prisen som årets forbilde, skryter lederen av Solør MC-klubb, og legger til.
– Selv om Tage var skadet store deler av sesongen stilte han opp for oss. Så fort han var på beina var han på plass i depotet med teltet sitt og sykkelen sin. Han skaper alltid glede rundt seg med sitt smil og gode humør, avslutter han.

Hvordan er det å få slik skryt fra klubben?
– Det er veldig hyggelig, og jeg er veldig takknemlig for å være en del av roadracingmiljøet i Solør MC-klubb, sier Tage Solberg.

JOBBER HARDT
Tage Solberg har helt siden skadet vært hundre prosent klar på at han skal tilbake på sykkelen.
– Jeg har hatt mange tanker i hode i denne perioden, men jeg har alltid vist at jeg skal på sykkelen igjen. Jeg vet også det at man hører på lege når det gjelder nakkeskader derfor har jeg vært innstilt på at dette kom til å ta tid, forteller han. Nå fokuserer Tage Solberg på 2012-sesongen og er alt i gang med treningen.
– Jeg trener mer enn noen gang. Jeg har mye å ta igjen etter at jeg ble sittende det meste av sommeren rolig, sier han. I løpet av april håper han å sitte på sykkelen igjen, og i løpet av mai kan han kjøre de første rundene på en racerbane igjen.
– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til roadracingsporten, avslutter han.