Tage har en plan!

Denne helgen kjøres tredje runde av det norske mesterskapet i roadracing på Karlskoga Motorstadion i Sverige. Tage Solberg var svært godt fornøyd etter forrige NM-runde på Arctic Circle Raceway i Mo i Rana, og finner Lørenskog-føreren tenningen tror han på pallplass på Sveriges eldste asfaltbane.

– En pallplass er fullt mulig, men jeg må klare å finne den tenningen jeg hadde på ACR for to uker siden, forteller Honda-føreren.

HVOR FINNER DU TENNINGEN?
– Den finnes i topplokket et eller annet sted. Det meste sitter i hode. Jeg vet at sykkelen og teamet fungerer veldig bra, så det er meg det står på, sier en kampklar Tage Solberg.

MÅ ANGRIPE
Tage Solberg har bestemt seg for å ta i så det knaker allerede fra fredagens første trening.
– Skal jeg være med i toppen, må jeg angripe fra første runde. Ingenting er gratis, men jeg føler formen er veldig god og jeg er klar for å gi alt, sier han.

Asfaltbanen på Karlskoga blir sett på som roadracingens mekka i Norden. Karlskoga Motorstadion har en asfaltbane på 2530 meter, og banen blir også kalt Gelleråsen. Banen er Sveriges eldste asfaltbane, som sto ferdig så tidlig som 1949.

– Banen er en klassiker for MC-folket i Skandinavia, så jeg gleder meg veldig til å kjøre løp her igjen. Det er en trang og liten bane, så det gjelder å holde seg fast i sykkelen og takle underlaget. Jeg er sikker på at dette skal bli spennende runde, forteller han. Det kjøres to tellende NM-løp på Karlskoga denne helgen ett løp på lørdag og ett på søndag. NM-rundene starter det svenskene kaller Bikeweek på Karlskoga som avsluttes med Skandinavian Open neste helg. Dette er et løp Tage også skal delta på.


NB: Besøk Tage Solbergs hjemmeside er: www.solberg-racing.com

Pressemeldingen er sendt av Johan Marius Svingen mobil: 901 12 818 på oppdrag fra Tage Solberg Racing.

Mer info: Tage Solberg kan nåes på mobiltelefon: 952 24 394