Stinius Viking klar for sesongåpning i Spania!

Stinius Viking klar for sesongåpning i Spania!

Etter to gode tester i Spania de siste ukene er Stinius Viking Ødegård (15) klar for sesongstart i European Junior Cup (EJC) til helgen.

Stinius Viking, som du kan se i siste episode av TVNorge-serien “Morgendagens Idrettshelter” på torsdag, er nå klar for nok en sesong mot noen av de beste unge førerne i verden.

EJC, som er en talentklasse som kjøres sammen med Superbike-VM i Europa, sesongåpner i helgen på spanske MotorLand Aragon og Stinius gleder seg.
– Jeg har hatt to gode tester her i Spania de siste ukene, først på Cartagena i påsken hvor jeg kjørte min Yamaha R6 som jeg skal kjøre hjemme i NM og nå de siste dagene på Alcarras hvor vi har testet de nye syklene til European Junior Cup. Her kjører alle på helt like 500-kubikkssykler som er nye av året. Begge testene har gått bra for min del og jeg har det moro på sykkelen om dagen, sier Stinius Viking.

HARD KAMP OM POENGENE
Det er liten tvil om at nivået på konkurrentene i den internasjonale talentserien er høyt, og med et fullt felt på 36 startende så vil det bety hard kamp om å havne blant de 15 øverste som tar poeng.
– Jeg håper jo selvfølgelig å henge like godt med som i fjor, og forbedre min sammelagtplassering (9. plass i 2012 red. anm), men bruker ikke så mye energi på å tenke på det nå. Det blir travelt fremover med mye kjøring, men nå gleder jeg meg bare skikkelig til å komme igang med sesongen, sier Stinius.

Følg med på;
www.stiniusviking.com
Www.facebook.com/StiniusVikingRacing


Med vennlig hilsen
Nicklas Svendsrud
PR-manager / Stinius Viking Racing