Stinius Viking kjører Superstock 600 i helgens SM-runde!

Det gjenstår to runder, og fire race, i det åpne svenske mesterskapet i roadracing. Det var egentlig planlagt at Stinius Viking skulle kjøre mesterskapet i klassen 125GP, men siden han går glipp av de to siste løpene i september som går samtidig som han kjører European Junior Cup i Tyskland, har han nå bestemt seg for å ikke kjøre helgas to 125GP-løp på Karlskoga.

KJØRER FOR MER ERFARING PÅ 600CC
Han ønsker heller å benytte sjansen til å få mer erfaring på 600-kubikkssykkelen og stiller derfor heller denne helga i den nest største klassen, Superstock 600. Nivået i klassen er også meget høyt og fjortenåringen vil kunne få med seg mye læring fra de to løpene lørdag og søndag.
Stinius Viking forventer ikke å henge med i toppen, slik han gjorde i sitt første SST600-løp under NM i Mo i Rana, men skal nå jobbe med sine egne rundetider på motorsykkelen og opparbeide seg mer erfaring inn mot neste sesongs satsing i klassen. Han har også fått klar beskjed fra støtteapparatet om at resultater ikke er et tema for helga, og at det ikke vil være verdt å ta sjanser som kan spolere NM-finalen på Vålerbanen 11.-12. august og sesongavslutningen i EJC i Frankrike i oktober.

Stinius Viking Racing oppfordrer alle til å komme til Karlskoga i helgen, og oppleve fartsfylt Skandinavisk roadracing. Karlskoga ligger kun 3,5-4 timers kjøring fra Oslo og kan fint tas som en dagstur. Det finnes også flere overnattingsmuligheter i Karlskoga og området rundt.

Kval og løp kan også følges via livetiming på www.amigoo.se

Følg Stinius Viking Racing på Facebook og web for oppdateringer!

Nicklas Svendsrud
PR-manager | Stinius Viking Racing
www.stiniusviking.com
www.facebook.com/stiniusvikingracing