Stinius påkjørt i første sving på Monza!

World Superbike-sirkuset var denne helgen kommet til historiske Monza i Italia, og Stinius Viking, som kjører i talentklassen European Junior Cup, hadde gjennom trening og kvalifisering forbedret sine rundetider kontinuerlig gjennom helgen. Han hadde håp om å gjøre et godt løp og klatre fra sitt 17. startspor og inn blant de 15 som får poeng.

TORPEDERT
Fetsundgutten gjorde en formidabel start og var inne i første sving som 5. eller 6. mann. Dessverre ble han regelrett torpedert inn i siden av en annen fører som kom bakfra, og krasjet ut i grusen. Løpet var allerede ødelagt, men han kom seg på banen igjen og kjørte hederlig til målflagget med en motorsykkel som hadde både styre og fothvilere som pekte i alle retninger.

STINIUS VIKING ØDEGÅRD – 28. PLASS:
– Jeg er fornøyd med kjøringen og fornøyd med starten, men var uheldig og ble truffet av en annen rett i siden. Sånt skjer, men uansett kjedelig. Jeg havna mellom kåpa og dekket på sykkelen til en annen fører ved siden av, så jeg har litt vondt i ryggen nå, men det går over.
Jeg vil også gjerne få takke alle som følger med hjemmefra, og alle mine samarbeidspartnere som gjør det mulig for meg å leve guttedrømmen!


For løpende oppdateringer fra løpshelger, lik og følg Stinius Viking Racing på Facebook!