STEM PÅ KLUBBEN I DITT HJERTE!

Her kan du stemme på vår klubb!

Hver dag deles det ut 3 x 10.000 kroner. Husk å gi din stemme HVER dag på klubben i ditt hjerte!
http://www.dagbladet.no/klubben/stem/id/4250019/VGvE5QoOidkAAAUydwIAAAAr/#klubbenboks

Norges idrettsforbund, Nordea, Dagbladet og P4 lanserer Klubben i mitt hjerte i ny drakt i 2014. I år deler vi ut hele 30 pengepremier fra Nordea på 10.000,- kroner, samt én hovedpremie på 100.000,- kroner! Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

Kampanjeperioden er fra 8. november til 21. november.

100 stemmer daglig
Det eneste idrettslagene trenger å gjøre for å delta i Klubben i mitt hjerte er å skaffe 100 stemmer daglig. Gjennom stemmelokalet på http://www.Dagbladet.no/klubben vil alle stemmer som kommer inn bli registrert. Med en gang et idrettslag har oppnådd 100 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på dagbladet.no/klubben at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner.

Ett idrettslag får kun ett lodd i den daglige loddtrekningen. Dersom ditt idrettslag ikke vinner kan det delta på nytt ved å samle inn 100 nye stemmer til neste dag. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag. Målet bør dermed være at alle idrettslag klarer å samle inn 100 stemmer daglig gjennom hele kampanjeperioden.

Trekningen skjer på hverdager. Første tre vinnere av 10.000 kroner trekkes mandag 10. november.

Hovedpremien
Det deles også ut en hovedpremie på 100.000 kroner som skal øremerkes breddearbeid i klubben.

I løpet av hele kampanjeperioden registrerer Dagbladet.no/klubben alle stemmer som kommer inn på en klubb. Den klubben som sitter igjen med flest stemmer totalt vinner. Fredag 21. november kåres også vinneren av hovedpremien.