Startlister og starttider – NM Enduro – Haslemoen Enduropark – 23. – 24. Oktober!

Da nærmer vi oss NM enduro med stormskritt, og her kommer mer informasjon om kommende helgs arrangement.

Det er beklagelig at det er såpass lav deltakelse; 18 deltakere i SENIOR, 13 deltakere i JUNIOR, 7 deltakere i VETERAN og 6 deltakere i DAMER. Totalt 44 ble det til slutt etter 8 avbud helt på tampen. Heldigvis er det nok deltakere i alle klasser til at det blir kåret norske mestere på søndag.

Spiller ingen rolle det, for dette skal bli et kjempebra arrangement i de herlige løypene på Haslemoen. 3 stk SS og 4 stk TS. Det skal kjøres fem runder hver dag i ei løype som er tilnærmet lik den som ble kjørt på 8-timersløpet. Det blir om lag 5 timers kjøring pr. dag, så dette blir bra.

Viser til utsendt startbekreftelse når det gjelder Tilleggsreglene, Tidsskjema og PM til tilleggsreglene, så dette legger vi ikke med en gang til her. Les de m ottatt dokumentene nøye og husk på betalingen da det fremdeles er noen som mangler. HUSK å ta med kvittering for dere som har betalt etter den 22. Oktober!

Hjertelig velkommen til Haslemoen Enduropark. Vi er klare til å ta i mot dere allerede fredag kveld med Innsjekk og Teknisk kontroll mellom kl 18:00 og kl 21:00. Startnummer iht. programmet vil dere få utdelt ved innsjekk (sett på 3 stk).

Nedenfor finner dere oppdatert Program med startlistene, samt oversikt over Starttidene.

Oppdatert program her; Program – NM enduro 2021 – 21.10.2021

Starttider begge dager her; 15 – Starttider NM ER – Solørslitet 2021

Minner også om vår hovedsponsor SCOTT som stiller med flotte premier på søndagens premieutdeling da det også skal deles ut laurbærkranser og medaljer i alle 4 klassene.