Startlister NC-finale enduro + 6-timersløp – Haslemoen!

Da nærmer helgen seg hvor Norgescupen i enduro skal avgjøres.

I tillegg skal det kjøres 6-timersløp på søndag. Dette er et nytt konsept som arrangørklubben er spente på hvordan mottakelsen er i enduromiljøet. Uansett blir det masse gøy.

Arrangementet kjøres fra Haslemoen MK (HMK) sitt motocrossanlegg på Haslemoen, noe vi i arrangørklubben er svært fornøyde med. Begge klubbene har nå et godt samarbeid. Noe som er svært positivt for offroadsporten i Solørdistriktet i fremtiden.

Det blir parkeringsdepot på asfalt ved de store hallene på høyre side av innkjøringsveien til anlegget. Vennligst respekter parkeingsvaktene. Vi har ikke strøm i depotet, så det må teamene ha med selv (aggregat). I tillegg vil det ikke være tilgang til strøm og vann på anlegget for vask av sykler, så det må eventuelt tas i vaskehaller i Våler sentrum.

Sekretariatet og teknisk kontroll vil være åpent i lokalene til HMK fredag kveld.

Til informasjon vil det bli utdelt eget startnummer i DAKARklassen og til lagene i TEAM og MIX TEAM ved innsjekk. KUN startnummer i fronten på syklene.

For øvrig mangler det en god del TRANSPONDERNUMMER og SYKKELMERKER. Vennligst sed dette på SMS til 990 42 580 eller e-post roy@solormcklubb.no SNAREST da dette gjør jobben for tidtaker mye enklere på løpsdagene. Tusen takk for hjelpen.

STARTLISTER – ENDURO – OKTOBER 2017