Speedway on ICE 2011!

– Oslo Motorsportklubb Speedway samarbeider med NMF ATV, NMF MX og NMF Speedway som er del i utvelgelsesprosessen av hvem som får kjøre årets Speedway on ICE. Vi som arrangør har lagt vekt på noen kriterier. Sammensetning av utøvere skal helst ha så mange jenter som kjører mot gutta som mulig. Gutta har det i munn, mens jentene tar det ut på banen. Det at en utøver brenner veldig for sin sport og klarer å by litt på seg selv foran publikum. Så derfor er nominasjonslisten lang i år. Alt rundt stevnet går nå på skinner grunnet en god funksjonærstab som står på, forteller arrangement ansvarlig Henrik Bauer Hansen

Jobbes med banen
Lunner Speedwaybane er snart klar for første treningsøkt for Speedway, ATV og MX. Allerede har det blitt vannet 1 million liter vann de siste ukene og lastebilen går omtrent døgnet rundt. Bedre banebelysning er også på plass.

Vinner av Patrick Haraldsen 2009 og Norgesvenn Benny Johansson skrev seg på Speedway on ICE 2011 som kjøres på Lunner Speedwaybane 15. januar 2011.
– Så klart jeg er med! Det er utrolig morro å komme til Norge å kjøre Oslo MK Speedway sine arrangement. Gleden og trykket fra publikum er helt enestående på Lunner Speedwaybane og ikke minst alle de hyggelige menneskene som jeg treffer der, forteller svenske Benny Johansson.

Utviklingen fortsetter!
Siden premieren 16. januar 2010 har Speedway on ICE utvikklet deg til å bli noe stort. Det har ført til at Oslo MK Speedway stevneledelsen har engasjert en VIP/stevneleder assistent som jobber frivillig med å legge brikkene på plass slik at dette eventet blir bedre. Vi er nå i dialog med NBF slik at arenaen blir godkjent for rallybilkjøring også!

– Dette er utrolig morro! Vi har store utfordringer foran oss de to neste måndene, men allerede har utvikklingen gått i positiv rettning for oss. Min oppgave som stevneleder er å legge alt tilrette slik at funksjonærer får gjort sine oppgaver enklere og at utøverene blir tatt vare på som om de var verdensstjerner på en uhøytidlig måte. Dette er noe som da smitter på publikum som gir trykk på arenaen vår, avslutter stevneleder Henrik Bauer Hansen.

Dette får du se:
• Speedway
• ATV
• Motocross
• Sidevogn Speedway m/kjendis i vogna
• Rallybil

Speedway on ICE 2011
15. januar
Lunner Speedwaybane
Innslipp publikum: 15:00 (begrenset sitteplasser)
Showstart: 17:00
Slutt ca.: 19:00
Billetter får du kjøpt her; http://www.billettservice.no/lunner-speedwaybane-billetter-oslo/venue/OLW/3

Oslo MK Speedway
www.oslomk.no


Hentet fra www.nmfsport.no (17.11.2010)