Speedway On Ice – Lunner Motorstadion – lørdag 15. januar!

Speedway On Ice – Lunner Motorstadion – lørdag 15. januar!

På Her og Nå sine hjemmesider kan vi nå lese om Charter Svein (49) som er mer enn klar for lørdagens Speedway on ICE på Lunner Speedwaybane.

KALTE CHARTER SVEIN EN “PINGLE”
Etter det første mediaoppslaget om krasjen til Charter Svein var Jørgen Slips (53) raskt ute å kommenterte på Facebook. – KNUSER nå ” Charter Svein ” Lørdag 15. da…. Større ” Pingle” har jeg ikke sett:) , kommenterer Jørgen på Facebook.

Dermed er ordkrigen i gang! Og hvem trekker det lengste strået i Speedwaysidevogn duellen?

DANIEL HAMNES TAR ALT MED ET SMIL
Yngste gutten i feltet Daniel Hamnes (23) tar det hele med et smil. – De andre får surre seg bort med snøballkasting fra sidevogna, men jeg seiler først over mållinjen.

GUTTA I HARDTRENING FORAN SPEEDWAY ON ICE
Charter Svein fortalte i går kveld til arrangøren at han har trent en del og helt klar, emn små nervøs. Jørgen Slips mener hvile er den beste treningenn av de alle, mens Daniel Hamnes sitt treningsopplegg er hemmelig.

REKORD STORT BILLETTSALG
Arrangøren Oslo Motorsportklubb opplever i dag tidenens billettsalg til et arrangement på Lunner Speedwaybane hos billettservice.no.

– Alt tyder på en folkefest og Speedway er og skal være en folkefest! Vi har forbrett oss godt på mye mennesker og skal ha det meste på plass allerede, forteller arrangementansvarlig Henrik Bauer Hansen.

TIDSKJEMA SPEEDWAY ON ICE
Innslipp publikum: kl 15:00
Autografsession: kl 15:30
Show start: kl 17:00
Show slutt: kl 19:00

Oslo MK Speedway
www.oslomk.no