Solør MCK-førere deltok i Gotland Grand National!

Etter litt leting har vi endelig funnet resultatlister fra årets utgave av Gotland Grand National – motorsykkelsportens Vasalopp.

I klasse 5 deltok KENNETH LØMO fra Solør MCK. Kenneth ble nummer 35 i en klasse som hadde 508 deltakere. Veldig bra av en debutant, og spesielt da vi vet at han startet sin endurokarriere i april 2012. Sitt første løp kjørte han under NM-helgen i enduro cross country i august, hvor han vant breddeklassen suverent begge dager.
Vinner var svenske Andreas Frisk. Beste norske var Øystein Kjørstad fra NMK Kongsberg på en 9. plass.

I klasse 6 kom OT RUITER fra Solør MCK på en 336. plass, VEGAR HJELLØDEGÅRD fra Solør MCK på en 358. plass, GEIR PÅLSØYGARD fra Solør MCK på en 393. plass. Totalt var det 584 deltakere i klassen.
Vinner ble Marko Laaksonen fra Finland. Beste norske ble Erik Falla fra Eidskog MCK på en 41. plass.

Klubben gratulerer utøverne med flott innsats.