Solør MCK feiret sitt 30 årsjubileum på Heia Hotell lørdag 24. november!

Bilde 2
Festkomiteen ble takket for
sin innsats med blomster.


Solør MCK feiret sitt 30 årsjubileum på Heia Hotell lørdag 24. november!

Under lørdagens 30-års jubileumsfeiring på Heie Hotell i Våler var det om lag 90 festglade medlemmer og gjester som hadde funnet veien for å feire klubben.

Mange hyggelige ord til jubilanten som de siste årene har markerte seg som et av Norges Motorsportforbunds mest veldrevne og solide motoridrettslag.
To av de fire som var med å starte klubben for 30 år siden, Grete Smedstuen og Roy Øwre ble hyllet og formann Terje Granheim takket dem med en liten oppmerksomhet.

En annen hovedperson og bidragsyter bak klubbens suksesshistorie, gründer Erik Dobloug, tidligere direktør på Norsk Trafikksenter / Vålerbanen, var også tilstede på Heia.
Han ble behørig hyllet for sin store støtte og tro på klubbens arbeid, samt sin tilrettelegging for klubben på Vålerbanen gjennom mange år.

Klubbens første Norske Mester, Halvard Uthus (NM-vinner klasse 250 STD i 1994) og Norgescupvinner, Terje Kaltoft (NC-vinner klasse B-1300 i 1994) var også tilstede og fikk en oppmerksomhet og stor takk for å ha vært med å skrive klubben inn i idrettshistorien til jubileumsklubben.

Selvsagt hadde ikke festkomiteen og klubbformann Terje Granheim glemt klubbens største idrettslige profil, Europamester fra 2007, Helge Spjeldnes.
Helge ble selvsagt gjort stor honnør for sin internasjonale tittel og alle de andre toppresultater gjennom over 10 år.

Det ble et meget minnerikt og flott arrangement som klubben kan være stolte av. Vi kommer tilbake med mer bilder fra arrangementet etter hvert.