Solør MCK ble ÅRETS ARRANGØR 2012!

Solør MCK ble ÅRETS ARRANGØR 2012!

Hvilken helg dette ble! Ikke nok med at Solør MCK ble tildelt prisen som Årets roadracingarrangør.
Under NMFs Motorsportgalla på Gardermoen lørdag kveld ble også Solør MCK kåret til ÅRETS ARRANGØR 2012! En stor kveld for klubbens deltakere.
Denne prisen omfattes ikke bare av roadracingarrangementene, men også klubbens enduroarrangement og øvrige rekrutteringsaktiviteter. Dette er en pris for klubbens totale arrangørvirksomhet.


Nedenfor finner dere begrunnelsen for tildelingen

”Årets arrangør”:

Klubben var en bærende kraft når det gjaldt arrangementene roadracing i Norge i 2012 og har også arrangert arrangementer av meget høy kvalitet i både NM i Cross country enduro og norgescupstevne i enduro.
I tillegg til prestisjeløpene har klubben stått for treninger og aktivitetsdager i roadracing, enduro, motocross, supermotard og minimoto. Dette har sterkt bidratt til at disse grenene har en meget positiv utvikling i et område som strekker seg langt utenfor klubbens hjemmeområde.

Klubben har arrangert to NM-helger i roadracing, som er halvparten av alle stevnene i årets NM. Stevnet i Karlskoga ble en både sportslig og arrangementsmessig suksess. Etter at finaleløpet som skulle ha gått på Rudskogen ble kansellert, overtok klubben ansvaret for å kåre årets mestere i roadracing under NM-runden på Vålerbanen. Det ble lagt ekstra ressurser i å gjøre dette til et minneverdig arrangement, noe man lyktes med.
Klubben hadde gjort en så god jobb i forkant at også publikum møtte opp i et antall man ikke har opplevd på mange år. Arrangementsteknisk forløp stevnet nærmest prikkfritt, noe som gav rr-sporten et viktig løft i sesongavslutningen.

Solør MC-Klubb er årets roadracingarrangør, og er også blant kandidatene til prisen i enduro. Når man legger til breddearrangementene, med utstrakt aktivitet innen barneidrett, peker klubben seg ut som en ledende arrangør av motorsykkelidrett i Norge.
En viktig del av vellykkete arrangementer er en god resultatservice. Klubbens hjemmeside https://www.solormcklubb.no/ er kjent for å være meget rask til å publisere resultatene både fra egne stevner og andre hendelser innen motorsykkelsporten.


Formann Terje Granheim mottok prisen og rettet spesielt en STOR takk til alle dere trofaste medlemmer som alltid stiller opp og bidrar til de gode arrangementene. Uten dere hadde dette ikke vært mulig. TUSEN TAKK!