Solør MC Klubb hadde to trialsykler for barn som ikke ble brukt. Disse har styret i Solør MC Klubb vedtatt å gi i gave til OMS Trialklubb.

KILDE: NMF

OMS har “uteksaminert” 15 barn med lisens

Osloungdommenes Motorsenter (OMS) jobber for fullt med å få flere barn og ungdom på sykkelen. Nå har de også fått nye sykler – fra Solør MC Klubb.

-Vi i OMS trial har hatt mye aktivitet nå i koronatiden. Så langt i år har vi «uteksaminert» 15 nye barn med lisens, og nå er vi nesten 50 barn på treningsgrupper, sier Sissel Tønjum Bruun i OMS.

-Dette har medført at det er rift om klubbsyklene. Vi har i dag 10 barn som venter på lisenskurs og plass på treningsgrupper. Vi er opptatt av å senke terskelen for å begynne med trial – og ser at muligheten til å få leie klubbsykler er viktig for mange, sier Tønjum Bruun.

FOTO: Styreleder Rune Vikeby i OMS Trialklubb til venstre – samt styremedlem Erik Myrberget i Solør MC Klubb.

Solør MC Klubb hadde to trialsykler for barn som ikke ble brukt. Disse har styret i Solør MC Klubb vedtatt å gi i gave til OMS Trialklubb.

-Vi i Solør MC Klubb har lagt merke til at OMS Trialklubb har fått på plass et godt treningstilbud til de minste – og vi er glade for å kunne bidra til at de lykkes med rekrutteringen, sier styremedlem Erik Myrberget hos Solør MC Klubb.

Styreleder i OMS Trialklubb Rune Vikeby er svært takknemlig for gaven.

-Som barneidrettsansvarlig ser jeg hvor viktig det er at vi har klubbsykler å tilby, slik at terskelen for å prøve trial blir så lav som mulig. Med flere sykler til de minste kan vi utvide tilbudet vårt og tilby flere plass i treningsgrupper. Hver eneste uke samles nå mellom 40 og 50 barn til trening på motorsenteret på Hvervenbukta, sier barneidrettsansvarlig Glenn Kenneth Bruun i OMS Trialklubb.