“Slegga” tok dobbeltseier i 125GP junior klassen på Våler!

“Slegga” tok dobbeltseier i 125GP junior klassen på Våler, men etterlyser konkurrenter!

Torgeir Horne (13 år) tok i helgen dobbeltseier i 125GP junior klassen på Vålerbanen. “Det var kjempemorsomt å kjøre, men det var ikke så mange av konkurrerte som stilte til start, så det er ikke så mye å skryte av” uttalte den unge mannen etter løpene. Selv om det ikke var mange av juniorene i 125GP klassen som stilte til start, så hadde juniorene det gøy og stortrivdes på Vålerbanen. Mange juniorer hadde håpet på regn på dag nr. 2, slik at man kunne øve på dette meget krevende føret, men værgudene ville det annerledes og stilte med sol isteden.

Remi Verås Aukland som kjørte inn til 2. plass i løp nr. 1, fikk dessverre motorproblemer i løp nr. 2 og måtte bryte, og da var det bare å komme seg i mål for “Slegga” som holdt stram wire helt inn til mål.

Torgeir Horne er fortsatt for lett i forhold til vektkravene i denne klassen og måtte også i helgen kjøre med et sleggehode (derav kalle navnet) og en skrustikke påmontert i sykkelen. Konkurrentene vil gjerne kalle han FLUA, men det vil den unge mannen ikke høre snakk om.

Selv om førerne ikke var så mange, så satset “Slegga” alt på å sette ny personlig rekord på Vålerbanen og kjørte jevne 1,04/1,05 runder, og det ble gjort med slitte gamle dekk. De nye dekkene blir spart til NM og SM.

Neste løp blir kjørt på Linköpings Motorstadion 18-19 juni, og “Slegga” ønsker alle som skal over grensen for å se på ekstrem kjøring i 125GP klassen om å stikke innom Job-Zone teltet og slå av en prat. Send gjerne en email til 46torgeir.horne@gmail.com