Skal bli best i Norden!

PRESSEMELDING FRA TAGE SOLBERG RACING

Skal bli best i Norden!

Roadracingfører Tage Solberg har bestemt seg for å ta en ny sesong i Norden, og denne gangen skal han bli best i Skandinavia.

Honda-fører Tage Solberg er svært godt fornøyd med årets sesong. Andreplass i det nordiske mesterskapet i Superbike og en flott 14. plass i EM gjør at nordmannen har bestemt seg for å ta en ny sesong her hjemme.
– Jeg har utrolig lyst til å bli norgesmester og skandinaviskmester i Superbike. Jeg er utrolig motivert for å ta en ny sesong, og nå har vi høye ambisjoner, sier Lørenskog-føreren.

Moro å kjøre i Norden
De siste sesongene har Tage Solberg kjørt ute i Europa, men foran årets sesong valgte Solberg å kjøre hjemme i Skandinavia. Det er noe han ikke angrer på.
– Denne sesongen har vært utrolig moro. Det er et langt høyere nivå i Skandinavisk roadracing nå enn sist jeg kjørte hjemme. Jeg har brukt årets sesong på å lære meg banene, så jeg føler at den kommende sesongen har jeg mye mer å gi, lover en revansjesugen Tage Solberg. Under helgens EM-finale i Spania kjørte Tage Solberg inn til en 14. plass, noe han var godt fornøyd med.
– Med tanke på at de fem første plassene gikk til spanjoler som kjenner banen svært godt, så er vi greit fornøyd med resultatet. Jeg hadde håpet på en topp 10-plassering, men jeg vet at jeg holder godt følge med flere av de raskeste i Europa, og da er resultatet greit, sier han.

Endelig skadefri
Allerede nå har Tage Solberg begynt å tenke på kommende sesong. Solberg ønsker å komme så godt forberedt til en ny sesong som mulig. Denne sesongen var den første sesongen på mange år som han har vært skadefri gjennom en hel sesong.
– Jeg har kjørt like mye sykkel i år, som jeg har gjort de tre siste sesongene til sammen. Dette er vel den første sesongen der jeg har vært skadefri, og det føles utrolig godt. Nå skal vi jobbe for å bli ennå raskere til 2011-sesongen. I tillegg skal jeg bygge videre på Honda-sykkelen som jeg også begynner å kjenne svært godt, sier han.


Mer info:
– Tage Solberg kan nåes på mobiltelefon: 952 24 394
– Tage Solbergs hjemmeside er: www.solberg-racing.com

Pressemeldingen er sendt av Johan Marius Svingen – mobil: 901 12 818 på oppdrag fra Tage Solberg Racing.