Sesongavslutning – klubbløp del 2 roadracing – Vålerbanen!

Mandag 4. september skulle det være en flott sesongavslutning med klubbløp del 2 på Vålerbanen. Dette så spennende ut for et par dager siden med over 40 påmeldte deltakere, men slik skulle det dessverre ikke bli.

Jo da, avslutningen ble fin den, men værgudene stod oss ikke bi denne gangen heller!

25 deltakere møtte, sjekket inn, men det ble bare 23 som stilte til start. De to som ikke stilte mente at de faktisk måtte betale for å vise solidaritet med klubben og det arbeidet som blir gjort for at de skulle få holde på med roadracingen.

Trening og løp ble kjørt. 2 løp i alle klasser, og det ble nok en grei løpsgjennomføring med masse fin kjøring på det våte underlaget. Det var flere som tydeligvis fant ut at det slettes ikke var så håpløst å kjøre på regn.

Til tross for det dårlige været og langt mindre deltakere enn det som var påmeldt ble det altså en fin kveld. Takk for en flott sesong med mange hyggelige stunder på Vålerbanen og de andre banene vi har truffet hverandre på. Dere utøvere har virkelig levert til 20 i stil sportlig sett, men for neste sesong trenger et langt større treningsfremmøte. Det var dagens hjertesukk fra klubbens styre!

Løpsresultatene finner dere på denne linken; http://www.timekeeping.no/2017-09-04-klubblop-2-roadracing-valerbanen-2017/

Sammenlagtlistene finner dere nedenfor.

RESULTATER KLUBBLØP – 2017 – ROADRACING