Sesongavslutning for de norske roadracingførerne!

For selv om det ikke gjenspeiles på resultatlista konstaterer 22-åringen at han har bevist nok overfor seg selv under Spania-oppholdet til at han kan rette et optimistisk blikk mot 2015.

Sigvartsen uttalte til Romerikes Blad i forkant av løpet at målet var å havne blant de 16 første i løpet, men tekniske problemer gjorde dessverre at føreren ble tvunget til å bryte løpet. Resultatmessig endte helgen med andre ord i kategorien “stang ut”, i likhet med store deler av sesongen hans.

Bak resultatene ligger imidlertid det mye teknisk fremgang, og Sigvartsen selv mener han er en helt annen fører nå enn han var da han debuterte i Moto2 høsten 2013.

– Jeg merker at jeg har tatt store steg fra i fjor. Jeg kjører annerledes og håndterer sykkelen på en helt annen måte. Nå i helgen forbedret jeg meg hele veien og selv er jeg fornøyd med det jeg har prestert, men uten styredemper blir det vanskelig å kjøre fort, sier Sigvartsen.

– Det var synd det gikk som det gikk, men jeg perset selv om sykkelen ikke var 100% så jeg vet jeg kunne vært med å kjempet om poeng. Tilbakemeldingene fra teamet har også vært veldig positive, legger han til.

Dermed takker vi for oss i 2014. Tusen takk til alle som har fulgt oss og støttet oss igjennom sesongen. Vi gleder oss allerede til 2015.