Sesongåpning i roadracing på Anderstorp!

Den firedobbelte svenske mesteren i klasse 125 GP, Joakim Gulliksen fra Solør MCK stilte dessverre ikke opp, og det ble dobbeltseier til svenske Jesper Pellijeff fra Karlskoga MF.
Det var 18 deltakere, men dessverre ingen norske i klassen

I klasse Superstock 600 var det stort felt med mange gode førere. Totalraskest på kvalifiseringen var finske Vesa Kallio foran svenskene Robert Gull og Lukas Bäckström.
Eneste norske i feltet var Torgeir Horne fra Borg MCK på en 12. plass, snaut 2,5 sekunder bak Kallio.
Finnen Vesa Kallio vant begge løpene enkelt og greit, mens unggutten Torgeir Horne ble nummer 13 i det første løpet, og brutt i løp 2.

Superbikeklassen er beskrevet i egen sak.

ØVRIGE KLASSER:

ROOKIE 600
Begge løpene ble vunnet av svenske Linus Gardell. Ingen norske deltakere i denne klassen som for øvrig hadde 21 deltakere til start.

I ROOKIE 1000 var det tre norsk deltaker, hvor Thomas Anker Iversen far Borg MCK var 3. raskest på kvalifiseringen.
Svenske Daniel Mattson vant det første løpet foran Thomas Anker Iversen. Løp 2 ble vunnet av svensken Andrè Andersson, og Iversen ble nummer fem. Denne klassen hadde 26 deltakere.