Sacco danket ut toppførerne på ACR!

SACCO I SLAGET
Andreas Sacco Karlsen i Superstock 600 var mannen oppmerksomheten ble rettet mot i dag. Han kjørte sitt første Roadracingløp i fjor sommer på Karlskoga og i dag tok han seier, i øs pøsende regnvær. Sacco var nummer to ut fra start, like bak Thomas Sigvartsen og med Erik Lindstrøm i helene. Allerede etter første runde var Sacco i tet og til publikums store begeistring så holdt det helt til mål og det var en strålende fornøyd Andreas som vi møtte i depotet. Thomas Sigvartsen holdt andreplassen tross tekniske problemer med gasshendelen etter et realt tilbud på en high-sider og Erik Lindstrøm tok 3. Plass i dette som var det første av to NM-løp på Arctic Circle Raceway.

SIGVARTSEN HOLDER LEDELSEN I NORDISK
Løpene som går på ACR disse dagene kjøres i kombinasjon med finalen i Nordisk mesterskap og regjerende Nordisk mester i Superstock 600, Thomas Sigvartsen beholder ledelsen i sammendraget med 24 poeng. Han var dermed bare ett poeng ifra å sikre seg tittelen som Nordisk mester i år også. Han må dermed gi gass i morgen også.En gutt som også viser seg frem er Stinius Viking Ødegård. 14-åringen har i år tatt steget opp i 600cc klassen og i dag var det hans aller første løp i Superstock. Han kom i mål som nummer fem i dag bak Alf Georg Joranger.

HAALAND SEIRET MED LÅNT SYKKEL I SUPERBIKE
Etter gårsdagens kvalifiseringer der Norvald Haaland tok beste tid så slet han med motoren og måtte innse at den ikke var brukbar til dagens race. Det ble dermed 14 timers jobbing på mekanikerne hans for å få skrudd deler over på en annen lånt Yamaha R1. Gutta gjorde tydeligvis god jobb for Haaland kjørte inn til seier i dagens løp foran Ole Bjørn Plassen og Carl Berthelsen.