Resultater fra sesongens første klubbløp i roadracing!

Mandag 26. juni ble det avviklet klubbløp – del 1 på Vålerbanen. 35 deltakere stilte til start, og 4 kjørte to klasser. Totalt ble det da 39 starter. Slettes ikke så ille deltakelse, men dersom det hadde dukket opp 4 – 5 til hadde arrangementet gått i pluss.

Dette har så langt å år vært vår største hodepine, at det er altfor dårlig oppslutning på treninger og nå også klubbløp, noe som selvfølgelig medfører minuspenger. Dette kan vi dessverre ikke leve med i lengden da kassa til slutt blir tom.

Nok om det for denne gang. Det ble en aldeles strålende ettermiddag/kveld i strålende solskinn og flott racing. Vi startet med 15 minutters warm up for de fire gruppene/heatene. På slaget kl 17:10 (iht. tidsskjemaet) startet løp 1; klasse junior + jentecup. Dette gikk helt problemfritt, og deretter fulgte vi på med de øvrige 3 heatene. Første runde gikk helt fint med masse fin racing og kamp om plassene. Da runde 1 var over drog vi i gang med runde 2. Også nå gikk det helt uten problemer, og det var mange som kjørte fort, og flere satte personlige rekorder denne kvelden.

Da alle løpene var vel i mål var det nesten en og en halv time igjen til fri trening, og mange benyttet seg selvsagt av dette tilbudet og koste seg skikkelig med masse kjøring i finværet.

Løpsresultatene finner dere på denne linken; http://www.timekeeping.no/2017-06-26-klubblop-roadracing-valerbanen/

Håper det nå kommer flere til klubbløp del 2 som vil bli kjørt i august. Dato kommer vi tilbake med i løpet av noen dager. Nedenfor finner dere sammenlagtresultatene fra mandagens klubbløp.

RESULTATER KLUBBLØP – 2017 – ROADRACING