Red Bull X-Fighters 2012 – Den offisielle kalenderen!

Red Bull X-Fighters 2012 – Den offisielle kalenderen!

Motocross sykkel som tar av og flyr, delirisk publikum skriker, steder som er imponerende … dette er Red Bull X-Fighters, den største begivenheten i verden når det freestyle motocross.

Vel, nå kan vi begynne igjen, som alltid fra Dubai, for å ta de seks stadiene i den nye verdensturneen. som fulgte oss i fjor, har sett gjennom de fantastiske bildene, utrolig triks på sykkelen flyr gjennom Bull Fighting arenaer, akrobatikk Defying Gravity utført foran et publikum i forundring og noen av de mest spennende dueller i verden av idrett.

Alle disse vil igjen være viktige ingredienser i Red Bull X-Fightersn 2012 Tour, som vil arrangeres dette året i Dubai (UAE), Glen Helen (USA), Istanbul (TUR), Madrid (SPA), Monaco (FRA) og Sydney (AUS).
Med seks etapper på fire kontinenter, vil verdens beste FMX ryttere kjempe om å vinne mesterskapet foran et publikum på unike steder allerede kjent for Touren, nemlig Dubai, Madrid og Sydney.

Deretter vil delta med sine to-wheel racing i de spennende nye stedene Glen Helen (California), Istanbul og Monaco.

Spanjolen Dany Torres vil forsvare sin tittel etter detroniseringen av amerikaneren Nate Adams. Torres lansert i 2011 en spennende kamp om mesterskapet, med en ekstraordinær seier foran 23 000 spanske fans i Madrid . Mesteren vet at han igjen vil kjøre mot norsk André Villa, tredje i 2011 bak ham og Adams, i tillegg til vinneren av 2011 Sydney, Australias Josh Sheehan, som hadde i fjor gjennomførte et par dobbel backflip foran fansen. Se også opp for den unge newzealandske Levi Sherwood.

“The Red Bull X-Fighters er den viktigste mesterskapet, hvor er de beste FMX kjørere i verden,” sa Torres, … “noen utøvere i løpet kan være en overraskelse “.

Kalenderen for Red Bull X-Fighters World Tour 2012 vil være:
– Dubai (UAE) den 13. april
– Glen Helen (USA) 12. mai
– Istanbul (TUR) 16. juni
– Madrid (SPA) 20. juli
– Monaco (FRAR) 11. august
– Sydney (AUS) 6. oktober.

Som du kan se, dessverre, mangler Roma …