Rapport fra Africa Eco Rally ved Joakim Lundby!

Oppdatering fra Joakim Lundby Stage 3:

En helt fantastisk rute som delvis gikk i er tørrlagt elveleie dekt med fin sand. Her var det bare å mate på med 690’en og hoppe på kulene. Litt senere ut i løpet misforsto jeg en note og det endte med kræsj. En nybegynnerfeil må jeg kalle det.
Tok ikke lang tid før helikopteret var der og tok meg til et sykehus.
Kort fortalt var det ingen brudd og jeg klarte å komme meg tilbake til biouvac og fikk lov til å fortsette løpet. Har fått en del tidsstraff fordi jeg ikke stilte til start på stage 4, så kampen om topp 10 er ikke mulig lengere

Nå skal jeg kun ha fokus på å fullføre og komme meg til Dakar … med noen smertestillende!

Pål Anders Ullevålseter gjør det knallsterkt i kampen og tar seier etter seier! Stå på!
Svenske Björn Jansson, som også kjører i team med Pal Anders og meg, hadde en del problemer med sykkelen og kom ikke inn før klokken 2 om natten, men han står på for å holde sykkelen sammen.

Følg med på Pål Anders sin blogg; http://teamullevalseter.blogg.no/

På FB – Team Bakerst finner dere mine oppdateringer; https:// www.facebook.com/Team-Bakerst-Racing-117291178377587/?fref=ts