Racingskildring fra Bremerhaven!

Bilde 2: Tøff konkurrent!
Bilde 3: I ledelse!
Bilde 4: Parade etter løp.
(Fotograf: Privat)


Racingskildring fra Bremerhaven!

Hei! Skriver litt om en fantastisk pinse i Bremerhaven. Utrolig moro å være på ett slikt løp med så mye publikum og stemning. Det var ca 30-40 tusen tilskuere!

Det var øl og matservering rundt hele banen (ca 4,5 km). Her var alle hyggelige og hjelpsomme med alt mulig. Det var ett utrolig mangfold med sykler og folk.

Her fikk alle kjøre. Alt fra Hayabusa bygget som streetfigther til 125 racer. Kanskje en ide her på berget også for å få med alle som har lyst til å kjøre.
Det var en klasse de kalte Open, og her var alle velkomne.

Ellers er det jo litt spesielt med gatekjøring. Her er det ingen som sutrer for att det er dårlig med avkjøringssoner, for her er det ingen, kun en vegg. Nivået er meget høyt på de beste, og farten er stor. Så det var overraskende att vi hadde raskeste tid i vår klasse.
Stas å stå i først rekke på ett gateløp.

I første løp kom vi på 3. plass i klassen og 5. plass totalt. I andre løp ble det 2. plass i klassen og 4, plass totalt.

Vi har lært en hel masse, blant annet att dette ikke er det siste gateløpet vi kjører. Vi så også at det er mulig å få til stemning og moro hvis man slipper litt på reglene og lar folk få utfolde seg uten å komme med pekefingeren.

Vi må få tilbake “moro” faktoren rundt løpene. Gatebil er moro, roadracing er kun kjøring og alvor.


Med racinghilsen fra Geir og Jim