PRESSEMELDING: Thomas Sigvartsen mester!

PRESSEMELDING!

Dobbeltseire til Sigvartsen og Plassen! Sigvartsen klar mester i Superstock 600!

Thomas Sigvartsen vant begge racene i Superstock600-klassen i helgens NM-runde i roadracing i Karlskoga i Sverige, og han sikret seg dermed mestertittelen. Han har vunnet samtlige løp hittil i årets serie og har nå en poengsum i mesterskapet som ingen kan innhente i de resterende rundene. Erik Lindstrøm tok en andreplass, Alf Georg Joranger en andre og en tredje, mens Remi Akland sikret sin første pallplass i NM-sammenheng med en tredjeplass i det siste superstockløpet.

I kongepokalklassen Superbike var Ole Bjørn Plassen helgens suverent best med sine to heatseire. Dermed klatrer han til tredjeplass i sammendraget og melder seg på i kampen om pokalen når fire enkeltløp gjenstår. Serielederen Daniel Kubberød tok to andreplasser mens Carl Berthelsen klatret opp til andreplass sammenlagt.

Superstock 600:
1. Thomas Sigvartsen, Solør MCK, Honda 150 poeng, 2. Erik Lindstrøm, Borg MCK, Yamaha 96p, 3. Alf Georg Joranger, Borg MCK, Yamaha, 67p, 4. Remi Aukland, Vennesla MSK, Suzuki, 63p, 5. Stinius Viking Ødegård, Solør MCK, Yamaha, 62p

Superbike:
1. Daniel Kubberød, Moss MCK, Honda, 121 poeng, 2. Carl Berthelsen, Borg MCK, Suzuki, 108p, 3. Ole Bjørn Plassen, Borg MCK, Ducati, 99p, 4. Norvald Haaland, Borg MCK, Yamaha, 94p, 5. Jan Dalegården, Borg MCK, Kawasaki, 52p

Neste løp i NM-serien går på Vålerbanen i Solør 16.-18. august. Dette er finalen i Superstock 600-klassen og nest siste runde i nordisk mesterskap 2013.

Pressesjef: Jon Fredheim (+47 901 69 576)
Klubbkontakt: Roy Øwre (+47 990 42 580 – roy@solormcklubb.no)