Pressemelding fra Team Stinius Viking Racing!

Pressemelding fra Team Stinius Viking Racing!
25. april 2011.

13 år unge Stinius Viking Ødegård fra Fetsund har ikke sittet i solveggen i påsken. Roadracingtalentet har vært på et intensivt treningsopphold i Karlskoga med kjøring hver dag fra fredag til og med i dag. Totalt ble det 60 mil på banen, og Stinius må innrømme at han nå er ganske sliten i kroppen.

Mandag avsluttet han oppholdet med å perse med over ett sekund på den svenske banen.
Været har vært strålende i Karlskoga, nesten bedre enn under treningsoppholdet i Spania tidligere i vår. Temperaturen har ligget på rundt 18-20 grader. Stinius har selvsagt hatt med pappa Terje på treningsoppholdet, og mamma Fanny og lillesøster Tomine har også vært til stede på banen et par av dagene.

Søndag og mandag hadde Team Norway Roadracing leid inn en førsteklasses coach – svenske Johan ”Stiggy” Stigefelt, med mange års erfaring fra både 125, 250 og 500-klassen i GP/VM og Supersport 600-VM. ”Stiggy” har bidratt med både teknisk og mental trening. Stinius har lært masse og fått nye måter å tenke på foran årets sesong.

Gledelig er det også at den svært dyktige og erfarne svensken vil følge opp Stinius resten av sesongen. Han vil være på plass allerede neste helg, når Stinius sesongdebuterer i det åpne, svenske mesterskapet på Anderstorp. Dette er ikke et race for juniorer, og Stinius skal her konkurrere mot de voksne og adskillig mer rutinerte førerne. I følge Stinius skal det kjempes mot 20-25 andre i 125 GP-klassen, og målet er å gi svenskene en fight, og suge til seg enda mere erfaring.

Mobil Terje Ødegård: 907 41 773
www.stiniusviking.com

Følg også Stinius Viking og teamet på Facebook!


Pressemeldingen er levert av
Anne Maria Røe
Pressekontakt
+47 480 66 237