Pressemelding fra Team Stinius Viking Racing!

Bilde 2:
Seierspallen fra SO-finalen.
Vinner Henning Flathaug, Oslo MK
flankert av 2. mann Joakim Gulliksen
og 3. mann Stinius Viking Ødegård,
begge fra Solør MCK
(Foto: TSVR)


Pressemelding fra Team Stinius Viking Racing!

Stinius Viking Ødegård (13) fra Fetsund er nå nesten 100 % tilbake etter skulderskaden. En svært fornøyd Stinius beretter i bilen hjem fra årets finale i Scandinavian Open i Karlskoga at det var morsomt å komme på pallen igjen. I dag kjørte han nemlig inn til bronseplass i 125 GP-racet etter Henning Flathaug og Joakim Gulliksen. Med andre ord ble det norsk storeslem.

Lørdag havnet Stinius på en svært hederlig 5. plass i samme klasse. Også i lørdagens race ble det seier til Henning Flathaug, foran Linus Harrysson og Linus Hellberg.
Begge finaleracene forløp uten problemer, forteller Stinius. Han kom bra ut i starten, og hadde 6. startspor begge dager.

Totalt endte 13-åringen på en flott fjerdeplass i den skandinaviske serien. Målet foran sesongen var topp 5, og dette ble dermed innfridd til tross for at han måtte stå over to SO-løp på grunn av skade.

Stinius gleder seg nå både til NM-finalen på Vålerbanen 24. september, og det siste racet i det svenske mesterskapet første helg i oktober. I NM ligger han an til bronse sammenlagt, og i SM er han nummer fire, men med samme poengsum som tredjemann.

Stinius har nå i utgangspunktet kvalifisert seg til EM-finalen i Albacete andre helgen i oktober, men som tidligere informert er han faktisk en uke for ung når finalen kjøres. Aldersgrensen er 14 år, og Stinius har bursdag den 15. oktober. Pappa Terje Ødegård vil antakelig legge inn en Wild Card-søknad foran racet, men dette kommer teamet nærmere tilbake til.

Vi gratulerer Stinius Viking med en flott innsats blant Skandinavias fremste førere i år, og ønsker lykke til med sesonginnspurten. Teamet håper selvfølgelig at flest mulig tar turen til NM-finalen på Vålerbanen, som er første utfordring for Stinius.

Mobil Terje Ødegård: 90741773
www.stiniusviking.com
Følg også Stinius Viking og teamet på www.facebook.com/stiniusvikingracing


Bildene er levert av Nicklas Stensrud fra Team Stinius Viking Racing

Med vennlig hilsen
Anne Maria Røe
Pressekontakt
+47 480 66 237