Pressemelding fra Team Stinius Viking Racing!

For Stinius Viking Ødegård (13) fra Fetsund ble helgens NM-runder/Nordisk mesterskap på Vålerbanen et par skritt tilbake kjøremessig, idet NIMI (Norsk idrettsmedisinsk institutt) rådet ham til å være forsiktig og ikke risikere en ny krasj etter at han fikk skulderen ut av ledd under SM/Scandinavian Open i Karlskoga for tre uker siden.
Stinius har slitt med sporadiske smerter i helgen, pluss at han selvfølgelig har vist større varsomhet under både trening, kvalifisering og løp enn det han ellers ville ha gjort. Han valgte også å stå over 125 junior og bare konsentrere seg om 125 GP-klassen denne gangen.

Det endte med en femteplass i 125 GP både lørdag og søndag, og det er et greit resultat under de rådende omstendighetene.

Været på Vålerbanen var varierende; vått under trening og tidskval, tørt under gårsdagens finalerace, da Stinius var en hårsbredd fra fjerdeplassen, og vått igjen under dagens finaleløp.

Stinius satser nå på å være kvitt skuldersmertene og å ta flere steg framover igjen under Scandinavian Open i Karlskoga 3. – 4. september.

Henning Flathaug fra Oslo vant begge racene i 125 GP i helgen. Stinius ligger på 3. plass i NM-sammendraget etter Joakim Gulliksen og Henning Flathaug foran NM-finalen på Vålerbanen i slutten av september.

Mobil Terje Ødegård: 90741773