PRESSEMELDING FRA TAGE SOLBERG RACING!


– Jeg skal på pallen under NM-finalene. Helst i begge løpene, sier en motivert Tage Solberg før årets norske mesterskap skal avgjøres. Han oppfordrer alle til å komme til Vålerbanen å få med seg den spennende NM-avslutningen i roadracing.
– Det er ingen grunn til å sitte hjemme. Det er åpent i alle klasser, så det blir spennende til siste sykkel er i mål, lover Tage Solberg som kjører for arrangørklubben Solør MC-klubb som har 30 års jubileum i år.
– Jeg gleder meg mye til helgen. Det å kjøre på Vålerbanen og for klubben er som å komme hjem. Dette er vel banen i Norge jeg har kjørt flest runder, og jeg trives veldig godt der, sier han.

Vålerbanen passer bra
Tage Solberg har hatt en travel sommer, og har kjørt roadracing hver helg i fem uker.
– Selv om det har vært mye motorsykkelkjøring har vi ikke vært på Vålerbanen i sommer. Jeg kjørte en test der i våres, men jeg tror ikke det blir noe problem. Jeg kjenner banen så godt fra før, forteller Tage Solberg. Solberg skal i tillegg til å kjøre NM-finalene også ha et opplegg for sine samarbeidspartnere. Han oppfordrer alle til å stikke innom teltet hans og hilse på. Begge Superbike-løpene kjøres på søndag og det siste har racestart klokken 17.00.
– Jeg skal gi gass og hvis jeg har den samme tenningen og progresjonen fra de foregående løpene blir dette veldig gøy, lover han.

Fotobyline: DMWfoto.no

NB: Besøk Tage Solbergs hjemmeside er: www.solberg-racing.com