Pole og løpsseier på ACR til Geir Abrahamsen Holmberg!

Sist helg ble de to norske løpene i Nordisk Mesterskap i Classic Roadracing arrangert på ACR. Geir Abrahamsen Holmberg stilte som alltid opp med mål om å levere gode resultater igjen. Løpene på Våler i begynnelsen av juni gikk ikke etter planen for teamet, så her var motivasjonen på topp.

Etter kvalifiseringene på lørdag var ting tydeligvis på skinner igjen:
Geir satte pole position, og hadde en god følelse før lørdagsløpet.
-Nå gjelder det å få en god start, og så holde trykket oppe, sa Geir før løpsstart. Denne planen gikk ikke HELT inn, så det hele endte med en LITT skuffende fjerdeplass.
-Nye muligheter i morra, var den evige optimist Geirs reaksjon.

På søndag hadde han tydeligvis skrudd skruen til et ekstra hakk Han tok starten, og var førstemann inn i første sving. Etter halvannen runde ble han forbikjørt av Hans Riksfjord, men svarte på samme runde ved å ta ledelsen igjen. Denne holdt han inn til mål, og vant løpet med et drøyt sekunds margin til Sverre Saxegaard.

-Nå ligger jeg bare ETT poeng bak Riksfjord i sammendraget, så målet om å ta det Nordiske Mesterskapet for tredje år på rad lever i beste velgående.
Neste løp går på Karlskoga i slutten av august, dette er en bane Geir alltid har trivdes godt på helt siden debutantkurset i 1989, så her blir det spennende å følge ham videre.