Påmeldingslister + gruppeoppsett trening roadracing Vålerbanen Racing Circuit – mandag 18. Mai 2020!

Da er det utsendt e-post til alle 54 påmeldte deltakere som har betalt treningsavgiften mandag 18. Mai. I tillegg er det 4 som ikke hadde sendt inn påmelding, men hadde betalt.

50 deltakere er klarert for deltakelse dersom de har LISENS og KLUBBMEDLEMSKAP i orden. De øvrige 8 er satt opp som reserver.

Innsjekk i porten åpner kl 15:00. Dere må være på plass for innsjekk senest kl 16:30.

Hvis noen vet at de kommer etter dette så vil vi veldig gjerne ha melding så fort som mulig. Denne meldingen sendes til post@solormcklubb.no. Dette er for å få folk på rett plass i depot til fornuftig tid før oppstart.

Vi henstiller til alle om at dere respekterer våre retningslinjer, samt følger smittevernloven.

ALLE førere skal fylle ut skjema og krysse av for FØRER + STARTNUMMER, mens eventuelt pårørende/ledsagere også MÅ fylle ut skjemaet. De krysser av for FUNKSJONÆR. MERK! Dette er et pålegg og SKAL etterfølges! Leveres ved innsjekk!

Her finner du deltakeroversikt og heatoppsett; Deltakere + heatoppsett trening RR – Vålerbanen Racing Circuit – mandag 18. Mai 2020

Her finner du skjema Covid-19; og tidsskjema; TIDSSKJEMA – 3 grupper – 2020

Dersom det skulle være noen som mener de er plassert i feil gruppe, send gjerne en melding om dette til post@solormcklubb.no

MERK! De som ikke overholder gitte regler vil bli vist bort fra anlegget!

Minner om at om du har symptomer, eller har vært påvist smittet siste 14 dager, så kan du ikke komme!

Vi har 2 operative utleiesykler tilstede, men ikke utstyr.

Husk personbegrensning, så ikke ta med andre enn den/de du har skrevet ved påmelding! Disse må i så fall vente utenfor porten.

Eventuelle henvendelser om ovennevnte gjøres til klubbens formann; Benjamin H. Storsveen på e-post benjamin@solormcklubb.no eller telefon 907 92 214.

Velkommen til Vålerbanen Racing Circuit og sesongens første kveldstrening.

Mvh Solør MCK